امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 311991 |
تاریخ انتشار : 08 مهر 1398 - 19:02 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل در کردستان را 247 نفر اعلام کرد و گفت: تعدادی از این کودکان ازدواج، 62 نفر دارای بیماری صعب العلاج، 80 نفر مشکلات ذهنی و تعدادی نیز با مخالفت والدین از تحصیل بازمانده اند. به گزارش […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل در کردستان را 247 نفر اعلام کرد و گفت: تعدادی از این کودکان ازدواج، 62 نفر دارای بیماری صعب العلاج، 80 نفر مشکلات ذهنی و تعدادی نیز با مخالفت والدین از تحصیل بازمانده اند.

به گزارش صلح خبر منطقه کردستان، رشید قربانی امروز(8مهر) در دهمین کنفرانس تخصصی حقوق کودکان با محورهای کودک همسری، کودکان کارو خیابان و کودکان بازمانده از تحصیل که در سالن سازمان بهزیستی برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه پوشش و جذب در قالب قوانین، آموزش و پرورش از پیش دبستان تا دیپلم را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی تصریح کرد: 90 درصد از کودکان پیش دبستانی استان تحت پوشش آموزش و پرورش هستند که بخشی از هزینه ها در منابع دولتی و مردمی تامین شده که حدود 26 درصد رشد داشته و استان اول در کشور هستیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان، گفت: کردستان 158 هزار نفر دانش آموزان دوره ابتدایی باید داشته باشد اما 527 نفر از این تعداد در مدرسه ثبت نام نکرده‌اند که در این راستا پیگری ها و همکاری امام جمعه مساجد و فرمانداریی ها در روستاها انجام شده است.

قربانی با اشاره به اینکه 280 نفر از این تعداد جذب مدرسه شدند، ادامه داد: از 527 نفر 247 تاکنون ثبت نام نکرده‌اند، اما 99.7 درصد از کودکان پیش دبستانی تحت پوشش قرار گرفته اند.

وی گفت: تعدادی از این کودکان ازدواج، 62 نفر دارای بیماری صعب العلاج، 80 نفر مشکلات ذهنی و تعدادی نیز با مخالفت والدین از تحصیل بازمانده اند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان، افزود: در دوره متوسطه اول 93 درصد با میانگین کشوری همسان هستیم اما تعداد دختران تحت پوشش این دوره نسبت به میانگین کشوری کمتر است.

قربانی ذکر کرد: در مقطع متوسطه دوم نیز آمار پسران با میانگین کشور هم سطح بوده اما در این مقطع دختران فاصله زیادی با میانگین کشوری دارند و در واقع 800 نفر این افراد ازدواج کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: عدم برخورد فیزیکی، رفتارهای نامناسب، عدم الزام دانش آموزان به انجام تکالیف زیاد، حذف هزینه مدارس و تامین امکانات از عوامل موثر بر عدم ترک تحصیل دانش آموزان است.

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید