امروز: شنبه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 25 ذو القعدة 1445 | 2024-06-01
کد خبر: 544585 |
تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1403 - 11:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

کاخ کرملین از دیدار میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان خبر داد. به گزارش صلح خبر، ایروان – متحد دیرینه مسکو – ماه‌هاست که از روابطش با روسیه انتقاد کرده و مدعی شده که نیروهای صلحبان این کشور در جریان درگیری با جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره‌باغ دخالتی نکرده‌اند. خبرگزاری […]

کاخ کرملین از دیدار میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان خبر داد.

به گزارش صلح خبر، ایروان – متحد دیرینه مسکو – ماه‌هاست که از روابطش با روسیه انتقاد کرده و مدعی شده که نیروهای صلحبان این کشور در جریان درگیری با جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره‌باغ دخالتی نکرده‌اند.

خبرگزاری فرانسه ضمن اشاره به ویدئویی که کرملین منتشر کرده، از دیدار میان پوتین و پاشینیان خبر داده است.

پوتین خطاب به پاشینیان که برای نشست اتحادیه اقتصادی اوراسیا به مسکو سفر کرده بود، گفت: «روابط دوجانبه ما با موفقیت درحال پیشرفت است. ما همیشه به همکاری اقتصادی توجه می‌کنیم.»

گفته شده است که رئیس‌جمهور روسیه هیچ اشاره‌ای به تنش‌های اخیر نکرده است.

در سپتامبر ۲۰۲۳ که جمهوری آذربایجان بار دیگر کنترل قره‌باغ را به دست گرفت و از حمایت روسیه برخوردار شد، تنش‌ها میان ایروان و مسکو بالا گرفت.

به گزارش اسپوتنیک، قفقاز جنوبی یکی از پرتنش‌ترین مناطق جهان محسوب می‌شود که بخشی از آن به دلیل درگیری طولانی مدت میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه قره‌باغ است. بعد از تحرکات نظامی باکو در سپتامبر ۲۰۲۳، کنترل این منطقه که عمدتا از ارمنی‌ها تشکیل شده بود، به دست جمهوری آذربایجان افتاد و تقریبا همه ساکنان محلی به ارمنستان فرار کردند.

فاصله‌گرفتن ارمنستان از روسیه از وقتی آغاز شد که در زمان حمله غافلگیرانه نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان به قره‌باغ، ایروان، مسکو را به عدم حمایت از خود متهم کرد. از آن زمان ایروان عملا عضویت خود در سازمان پیمان امنیت جمعی با روسیه را به حالت تعلیق درآورده و میزبان رزمایش نظامیان آمریکایی بوده است. ارمنستان حتی به اوکراین کمک‌هایی ارسال کرده و برای عضویت در اتحادیه اروپا هم تمایل نشان داده است.

البته یک منبع سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به اسپوتنیک گفت که این سازمان معتقد است ارمنستان همچنان عضو این سازمان است و تعاملاتی با آن وجود دارد، هرچند نه به طور کامل.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید