امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 242581 |
تاریخ انتشار : 13 مهر 1397 - 0:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آن‌ها برای همه لازم است وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: برخی از کارهای خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آنها را یاد بگیرند 1. کباب کردن برگر کباب کردن برگر کاری است که مردها هم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آن‌ها برای همه لازم است

وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: برخی از کارهای خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آنها را یاد بگیرند

1. کباب کردن برگر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

کباب کردن برگر کاری است که مردها هم انجام می‌دهند. بنابراین اگر دوست دارید مثلا همبرگر آبدار و خوشمزه‌ای درست کنید بد نیست بدانید که با یک تکه یخ کارتان راه خواهد افتاد


2. نگهداری از موز

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای تازه نگه داشتن موز فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.


3. پوست کندن سیر

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می‌شود.


4. پوست کندن زنجبیل

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است.


5. ماهی را روی برش‌های لیموترش کباب کنید

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

وقتی ماهی را روی گریل می‌گذارید به سطح آن می‌چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می‌دهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه می‌کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می‌بخشند.


6. گرم کردن پیتزا

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

وقتی پیتزا را در مایکروفر گرم می‌کنید، خشک می‌شود و دیگر طعم تازگیِ اولیه خود را ندارد. اما می‌توانید با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.


7. برش دادن گوجه‌فرنگی گیلاسی

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

گوجه‌فرنگی‌ها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید.


8. خرد کردن پیاز

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای اینکه هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشمانتان سرازیر نشود توصیه می‌کنیم حتما آن را در فریزر بگذارید تا مواد شیمیایی نیمه سمی آن که عامل اشک آمدن هستند از بین بروند.


9. دم کردن چای

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

چای با رنگ‌های مختلف زمان‌های متفاوتی برای دم کشیدن دارند.
چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.


10. تخم مرغ

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای برداشتن پوست‌های ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ی آن استفاده کنید.


11. خرد کردن مرغ

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.


12. پخت بوقلمون

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، می‌توانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.


13. خنک کردن نوشیدنی ها

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای اینکه نوشیدنی شما سریع‌تر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.


14. تازه نگه داشتن کوکی

۱۵ ترفند آشپزی که دانستن آنها برای همه لازم است

برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می‌گیرد و برای زمان طولانی‌تری تازه می‌ماند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید