امروز: دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 28 شوال 1445 | 2024-05-06
کد خبر: 440998 |
تاریخ انتشار : 15 خرداد 1400 - 1:49 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/خراسان رضوی اگر در اردن، سنت لوسیا، بوتسوانا، هندوراس یا فیلیپین کار می‌کنید احتمال این‌که رئیس شما زن باشد بسیار زیاد است. این مورد مطابق با آمار سال ۲۰۱۹ است که در فوریه امسال توسط سازمان بین‌المللی کار منتشر شده است. به نقل از ویفروم، بالاترین رتبه در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/خراسان رضوی اگر در اردن، سنت لوسیا، بوتسوانا، هندوراس یا فیلیپین کار می‌کنید احتمال این‌که رئیس شما زن باشد بسیار زیاد است. این مورد مطابق با آمار سال ۲۰۱۹ است که در فوریه امسال توسط سازمان بین‌المللی کار منتشر شده است.

به نقل از ویفروم، بالاترین رتبه در کشورهای اروپایی، بلاروس است که جایگاه ششم را کسب کرده و بعد از آن لتونی، مولداوی و روسیه قرار دارند.

سازمان بین‌المللی کار (ILO) داده‌هایی را در مورد کشورهایی با بیشترین درصد مدیران زن منتشر کرده است، کشوری که بالاترین درصد مدیران زن را دارد، اردن است. اردن با ۶۲ درصد از کل پست‌های مدیریتی که توسط زنان اداره می‌شود، پیشگام این فهرست است.

این اعداد همچنین نشان می‌دهند که از ۸۳ کشوری که این ارقام را به ILO گزارش کردند، تنها پنج کشور برابری جنسیتی را در سمت‌های رهبری کسب کرده‌اند.

در بین کشورهای اروپایی بالاترین رتبه ۶ و مربوط به بلاروس است و پس از آن لتونی، مولداوی و روسیه قرار دارند. به‌طورکلی، کشورهای اروپای شرقی و جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی سابق در رتبه‌بندی نمره بالایی مانند کشورهای آمریکای مرکزی کسب کردند.

شایان‌ذکر است، ایالات متحده با ۴۰.۷ درصد سهم پست‌های مدیریتی توسط زنان در رتبه ۲۱ قرار دارد.

کشورهای آسیایی و آفریقایی به استثنای برخی کشورها، رتبه پایین‌تری دارند.  فیلیپین در این رتبه‌بندی برجسته است و با دستیابی به برابری جنسیت در مدیریت، جایگاه پنجم جهان را از آن خود کرده است. کشور بزرگ آسیایی بعدی که روابط تاریخی با روسیه ندارد، میانمار است که در رتبه ۳۹ با میزان ۳۵.۷ درصد مدیران زن قرار گرفته است.

سازمان بین‌المللی کار خاطرنشان می‌کند: زنان به احتمال زیاد سمت‌های مدیریتی در منابع انسانی، اداری، مالی، بازاریابی یا روابط عمومی دارند (مناطقی که سازمان‌ها آن را به‌عنوان عملکردهای پشتیبانی تجاری تعریف می‌کنند). بنابراین موفقیت مدیران زن در فیلیپین با فرآیند برون‌سپاری فرآیند تجارت محلی قوی ارتباط دارد.

طبق گزارش سازمان آمار فیلیپین، زنان تقریبا دو سوم کارمندان پردازش داده‌ها و حدود سه چهارم در نسخه‌نویسی پزشکی را تشکیل می‌دهند.

وقتی صحبت از زنان در نقش‌های اجرایی می‌شود، جهان از برابری فاصله دارد اما فیلیپین بار دیگر در رده‌های بالا قرار می‌گیرد. بر اساس نظرسنجی از ۳۲ کشور توسط گرانت تورنتون (شرکت خدمات حرفه‌ای آمریکایی)، مدیران ارشد زن فیلیپینی با پر کردن ۴۳ درصد موقعیت‌ها در راس فهرست قرار دارند. رتبه‌بندی ILO سهم زنان این کشور در مدیریت متوسط و عالی را بسیار کمتر و حتی پایین‌تر از ۳۰ درصد اعلام کرده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید