امروز: پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 24 شوال 1445 | 2024-05-02
کد خبر: 111775 |
تاریخ انتشار : 30 شهریور 1395 - 1:11 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛ روایت یک بازیگر از دهه ۶۰ و پیروزی ایران در جنگ سینمایی/ وقتی جشنواره‌های خارجی به ما پاسخ نمی‌دادند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شامگاه دوشنبه، 29 شهریور، برنامه «دورهمی» با موضوع بهداشت میزبان علیرضا شجاع‌نوری، بازیگر و تهیه‌کننده سینما بود. شجاع‌نوری 61 ساله در پاسخ مهران مدیری […]

به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛

روایت یک بازیگر از دهه ۶۰ و پیروزی ایران در جنگ سینمایی/ وقتی جشنواره‌های خارجی به ما پاسخ نمی‌دادند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شامگاه دوشنبه، 29 شهریور، برنامه «دورهمی» با موضوع بهداشت میزبان علیرضا شجاع‌نوری، بازیگر و تهیه‌کننده سینما بود.

شجاع‌نوری 61 ساله در پاسخ مهران مدیری در خصوص راز جوان ماندنش، گفت: «راز جوانی من این است که از عقلم کمتر و از دلم بیشتر استفاده می‌کنم.»

او که در سال 92 با حکم حجت‌الله ایوبی، به سمت مشاور امور بین‌الملل سازمان سینمایی منصوب شده است، در مورد مسیری که برای رسیدن به این نقطه از زندگی و اشتغال در عرصه هنر طی کرده است، افزود: «زمانی که در رشته زیست‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شدم، از شیراز به تهران آمدم. پیش از آن دوست داشتم خلبان شوم اما دیر اقدام کرده بودم و در محدوده سنی تعیین شده قرار نداشتم. تصمیم گرفتم برای صغر سن اقدام کنم اما فهمیدم این کار یک سال زمان می‌برد و با این حساب با صغر سن به همان نقطه‌ای برمی‌گشتم که در آن بودم.»

این بازیگر که دارنده مدرک ادبیات ایتالیایی از دانشگاه تهران هم هست، در مورد چگونگی ورود به بخش بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی افزود: «در خرداد ۱۳۶۲، پس از روی کار آمدن فخرالدین انوار به عنوان معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بلافاصله یک گروه مشاور متشکل از سیدمحمد بهشتی، محمد مهدی دادگو، محمد آقاجانی و کسان دیگری که ممکن است اسم‌شان اکنون در خاطرم نباشد، تشکیل شد. من نیز یکی از اعضای این گروه بودم. از سوی دیگر در سال ۱۳۵۶ باشگاه فارابی با هدف گسترش فرهنگ سینمایی تأسیس شده بود و اساسنامه مدونی هم داشت و تنها عنوان باشگاه به بنیاد تغییر داده شد و پس از انجام مراحل قانونی، مسئولیت‌ها تقسیم شد و من در بخش بین‌الملل این بنیاد شروع به کار کردم.»

بازیگر فیلم سینمایی «محمد رسول الله» با ذکر خاطره‌ای از آن دوران ادامه داد: «به خاطر دارم که اولین بار 600 نامه برای جشنواره‌های مختلف سینمایی در همه نقاط دنیا نوشتیم. آن زمان همه این کارها از طریق تلکس و نامه‌نگاری کتبی انجام می‌شد. از هیچ کدام از جشنواره‌ها جوابی نیامد. تا این که جشنواره‌ای در بلژیک جوابمان را داد و در نامه‌ای نوشت این دوره از جشنواره‌شان تمام شده است اما در دوره بعدی با ما همکاری خواهند کرد و ما متوجه شدیم مسیرمان درست است و باید همین راه را ادامه بدهیم.»

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «فرش باد» ادامه داد: «ما آرام آرام در مسیری حرکت کردیم که نه تنها توانستیم شرایط ورود فیلم‌های خارجی را به ایران فراهم کنیم که توانستیم تولیدات خودمان را هم در جشنواره‌های خارجی عرضه نماییم. آن زمان تصویر خوبی از ایران در ذهن جهانیان وجود نداشت و حضور در جشنواره‌های خارجی یکی از راه‌های اصلاح این تصویر بود. آن سال‌ها هر کس در عرصه خود می‌جنگید و ما هم در عرصه سینما، عراق را شکست دادیم.»

علیرضا شجاع‌نوری، در پایان، در مورد آن‌چه به موزه برنامه «دورهمی» اهدا می‌کند گفت: «تا آخرین لحظه نتوانستم تصمیم بگیرم با خود چه بیاورم اما حتما یا یک عکس قدیمی یا فیلمنامه دست‌نویس برای‌تان خواهم آورد.»

5757

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید