امروز: دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 28 شوال 1445 | 2024-05-06
کد خبر: 225189 |
تاریخ انتشار : 15 اسفند 1396 - 11:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر حقایق عجیب مردانه! صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: . در تمام دنیا، احتمال مرگ نوزدان پسر، 25 درصد بیشتر از احتمال مرگ نوزدان دختر است. طول عمر متوسط مردها 68 سال است اما برای زنها 73 سال. . مغز مرد بزرگسال تقریبا 10 درصد بزرگتر از […]

به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر

حقایق عجیب مردانه!

صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی:

. در تمام دنیا، احتمال مرگ نوزدان پسر، 25 درصد بیشتر از احتمال مرگ نوزدان دختر است. طول عمر متوسط مردها 68 سال است اما برای زنها 73 سال.

. مغز مرد بزرگسال تقریبا 10 درصد بزرگتر از مغز زن بزرگسال است. زیرا مردها به طور کلی نسبت به زنها قد و قامت و توده‌ی عضلانی بزرگتری دارند و برای همین مغزشان نیازمند نرون‌های بیشتری جهت کنترل بدن است.

حقایق عجیب مردانه

. صدای دخترها و پسرها طی بلوغ تغییر می‌کند اما تغییر صدای پسرها بسیار بیشتر است و گاهی اُکتاو صدای‌شان کاملا افت می‌کند. مردها صدای بم‌تری دارند تا زنها را جذب کرده و سایر مردها را بترسانند و دانشمندان عقیده دارند تغییر صدای پسرها به همین دلیل صورت می‌گیرد.

. سایز آلت تناسلی مردان به نسبت تمام بدن‌شان، بلندتر و ضخیم‌تر از آلت تناسلی سایر موجودات ِ راسته‌ی نخستیان (شامل انسان و میمون و گوریل) است.

. جنین انسان تقریبا طی شش هفته اولیه بعد از بسته شدن نطفه به طور پیش فرض دختر است و اطلاعات ژنتیکی را ابتدا از DNA مادر می‌گیرد. بعد از شش هفته رشد جنین، اگر پسر باشد ژن SRY (ژن تعیین جنسیت) روی کروموزم Y شروع به تولید اندروژن و عمدتا تستوسترون می‌کند که رشد ویژگی‌های مردانه را افزایش داده و جلوی رشد ویژگی‌های زنانه را می‌گیرد.

. پسرها سه تا چهار برابر بیشتر از دخترها در طیف اوتیسم قرار می‌گیرند. هر چند کارشناسان هنوز علت دقیقی برای این ناجوری جنسیتی پیدا نکرده‌اند اما برخی از آنها عقیده دارن دخترهایی که مبتلا به اوتیسم خفیف هستند احتمالا بهتر می‌توانند علائم خود را بپوشانند و پنهان کنند و به همین دلیل این اختلال در آنها تشخیص داده نمی‌شود.

. احتمال اینکه پسران نوجوان از مدرسه اخراج شوند چهار برابر بیشتر از دخترهاست.

. احتمال تشخیص ADHD در پسرها سه بار بیشتر از دخترهاست.

. تا قبل از قرن نوزدهم بیشتر پرستارها تقریبا در تمام کشورها مرد بودند. اما امروزه مردها فقط 5.4 درصد از پرستارها را شامل می‌شوند.

. وجود تستوسترون بیشتر در مردها و پسرها به طور کلی باعث می‌شود آنها نسبت به زنها رقابتی‌تر، تهاجمی‌تر، جسورتر و متکی به نفس‌تر باشند. ضمنا آمیگدالای مغز (بخشی از مغز که مسئول ایجاد هیجان است) به طور خاص در مردها بزرگتر است که باعث هیجانات غیرقابل کنترل در مردها می‌شود.

. مردها چهاربرابر بیشتر از زنها مورد قتل واقع می‌شوند و 10 برابر بیشتر از زنها مرتکب قتل می‌شوند. جالب است بدانید هم زنها و هم مردها بیشتر قربانیان زن را هدف می‌گیرند.

. تقریبا در همه‌ی کشورها مردها دو برابر زنها دست به خودکشی می‌زنند و در برخی از کشورها مانند روسیه و برزیل، آمار خودکشی در میان مردها شش برابر بیشتر از این آمار در میان زنهاست.

. دانشمندان کشف کرده‌اند که مغز زنها و مردها تا حدودی عملکردهای متفاوتی دارد. مردها وقتی روی کاری تمرکز می‌کنند، فقط از یک قسمت مغز خود در یک زمان استفاده می‌کنند و تمام دقت و تمرکز خود را به همان کار می‌دهند اما زنها، همزمان از هر دو طرف مغز خود استفاده کرده و برای همین علت راحت‌تر می‌توانند همزان چند کار انجام دهند.

. یک مرد به طور متوسط تقریبا شش ماه از عمرش را مشغول شِیو کردن است.

. مردها همیشه دوست دارند اولین عشق یک زن باشند اما زنها همیشه دوست دارند آخرین عشق یک مرد باشند. (اسکار وایلد)

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید