امروز: دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 28 شوال 1445 | 2024-05-06
کد خبر: 213859 |
تاریخ انتشار : 06 دی 1396 - 15:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر بهترین خوراکی برای روزهای امتحان چیست؟ یک مدرس مرکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در عصر ما، بیماری های غیرواگیر شایع شده و سن نوجوانی سن پویایی و نشاط است که اگرخوب پایه گذاری شود کیفیت، شادابی و سلامتی آینده فرد رقم خواهد خورد. به گزارش صلح […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

بهترین خوراکی برای روزهای امتحان چیست؟

یک مدرس مرکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در عصر ما، بیماری های غیرواگیر شایع شده و سن نوجوانی سن پویایی و نشاط است که اگرخوب پایه گذاری شود کیفیت، شادابی و سلامتی آینده فرد رقم خواهد خورد.

به گزارش صلح خبر، زهره ربانی اظهار کرد: اینکه پیشینیان ما گفته اند عقل سالم در بدن سالم است، یک واقعیت علمی است پس باید تلاش کنیم، با تغذیه درست، سلامت جسم و روح فرزندانمان را در ایام امتحانات حفظ کنیم.

به گفته وی، خواب مناسب، یکی از راه‌های حفظ سلامت است بنابراین چون دانش آموزان اغلب پاسی از شب را بیدارند باید خانواده ها آن‌ها را همراهی کنند که بعد از امتحان، با استراحت کافی، خواب از دست رفته را جبران کنند و ذهن برای ذخیره اطلاعات جدید آماده شود.

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: صبح امتحان، دقیقا آغاز کار دانش‌آموزان است که نان و پنیر و گردو – کره و عسل – نان و تخم مرغ – کوکو و کتلت ها صبحانه مناسبی برای تغذیه آنها به ویژه در روزهای امتحان خواهند بود.

ربانی افزود: گردو، دارای کلسیم و امگا ۳ و تخم مرغ سرشار از پروتئین، کلسیم و ویتامین Aو D است. البته نان های غنی شده و سبوس دار که صبحانه باید حدود یک ساعت قبل از امتحان صرف شده باشد.

وی گفت: خوردن غذای سنگین و آبگوشتی در روزهای امتحان ممنوع است اما از خانواده حبوبات، عدس و ماش استثنا می‌باشد. مصرف ماست به علت هضم در غذا مشکل ایجاد می‌کند. مصرف نوشابه‌های گازدار با ترکیبات اسیدی باعث بی‌قراری و تحریک پذیری می‌شود.

به گفته وی، میان وعده ها در بعد از ظهر حتما میل شود که می تواند شامل مغزها، کاهو، هویج، گل کلم و آب میوه‌های طبیعی موجود در این فصل باشد و چای، بیسکویت‌های سبوس‌دار، شیر و ترکیبات آن نیز مفید است که بهتر است هر یک ساعت یکبار مصرف شود تا هوشیاری ذهنی دانش آموزان تامین شود.

این کارشناس تغذیه افزود: زمان مناسب برای صرف شام، ساعات اول شب است که بهتر است از غذاهای سبک اما مغذی و مقوی مانند کوکوها، کتلت‌ها، خوراک لوبیا، سوپ‌ها، آش‌ها و ماکارونی غنی شده و سبوس دار استفاده شود.

ربانی تصریح کرد: میان وعده های سنتی مثل کنجد که سرشار از کلسیم است همراه با کمی عسل ‌و زعفران صرف شود، خوردن و بوئیدن سیب قبل از خواب، استفاده از دمنوش هایی مانند گل گاوزبان که نشاط آور و عامل بیشتر تمرکز است و زنجبیل که به علت داشتن طبع گرم و خشک حتما مصرف شود.

وی گفت: استفاده از شربت‌های کم شیرینی همراه با عسل و عرقیجاتی مانند بهارنارنج، بیدمشک و گلاب نیز در حفظ سلامتی به ویژه برای دانش‌آموزان در روزهای امتحان اثربخش خواهد بود.

منبع : asriran

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید