امروز: شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 19 شوال 1445 | 2024-04-27
دسته :تغذیه

با رعایت این آداب بدنی سالم داشته باشید…

با رعایت این آداب بدنی سالم داشته باشید… خوردن بیست و یک دانه مویز هر صبح ناشتا باعث سلامتی بدن می شود   دست کشیدن از خوردن غذا در حالى که هنوز سیر نشده باشید باعث صحت و سلامت بدن می شود.  آدابى که موجب صحت بدن مى شوند ۱- روزه گرفتن ۲ –خوددارى کردن […]

15 مرداد 1394 - 12:34
ارسال توسط :

ایا بارداری برای خانم های مبتلا به دیابت خطرناک است؟

ایا بارداری برای خانم های مبتلا به دیابت خطرناک است؟ خانم های دچار دیابت می توانند بارداری طبیعی و داشتن فرزندی سالم را تجربه کنند   دیابت یک بیماری بسیار شایع و شیوع آن در تمام دنیا از جمله ایران رو به افزایش است. افراد مبتلا به دیابت در معرض بروز عوارض خاصی قرار دارند […]

15 مرداد 1394 - 10:59
ارسال توسط :

5 عادت نادرست که باید ترکشان کنید

5 عادت نادرست که باید ترکشان کنید مسواک زدن بیش از حد باعث بروز بيماري لثه و ساييدگي دندان می شود.   برخي عادت ها در سال هاي اول زندگي شکل مي گيرد و به مرور زمان همه چيز تغيير پيدا مي کند. اما از کجا بايد بدانيم که کدام شيوه ها از رده خارج […]

15 مرداد 1394 - 10:20
ارسال توسط :

طرز درست کردن ماست بستنی بلوبری

طرز درست کردن ماست بستنی بلوبری   با نحوه درست کردن ماست بستنی بلوبری در خانه آشنا شوید مواد لازم برای ماست بستنی بلوبری :  بلوبری منجمد  ۳ فنجان  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری  شکر (بستگی به شیرینی بلوبری ها دارد) سه چهارم فنجان تا ۱ فنجان  نمک  یک چهارم قاشق چایخوری دارچین یک هشتم قاشق […]

14 مرداد 1394 - 13:43
ارسال توسط :

چه ساعتی میوه بخوریم؟؟

چه ساعتی میوه بخوریم؟؟ میوه‌ ها گروهی از مواد غذایی هستند   میوه‌ها را چه وقت بخوریم؟ میوه‌ ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل […]

14 مرداد 1394 - 13:08
ارسال توسط :

فواید کرفس و ویتامین های آن

فواید کرفس و ویتامین های آن   خواص کرفس برای لاغری و پیشگیری از بیماریها   خواص کرفس و درمان بیماریها پیشینیان ما از کرفس های وحشی بسیار استفاده می کردند اما اصل و نسبت این گیاه به حاشیه دریای مدیترانه برمی گردد. این روزها کرفس در تمامی دنیا طرفداران زیادی دارد و در مناطق […]

13 مرداد 1394 - 16:54
ارسال توسط :

خواص روغن زیتون و فایده آن برای بدن

خواص روغن زیتون و فایده آن برای بدن یکی از خواص روغن زیتون آنتی اکسیدان بودن آن است   خواص روغن زیتون روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود.   خواص روغن زیتون […]

13 مرداد 1394 - 16:49
ارسال توسط :

خواص خوراکی‌ های مشکی و میوه های مشکی

 خواص خوراکی‌ های مشکی و میوه های مشکی در این مقاله با فواید و خواص شاتوت، خرما، چای سیاه و تخمه آفتابگردان آشنا خواهید شد. فواید و خواص خوراکی‌ های مشکی شاید میوه ها و خوراکی های تیره و سیاه به اندازه غذاهای خوشرنگ و لعاب وسوسه‌کننده نباشند اما هر کدام از آنها خواص خوبی […]

13 مرداد 1394 - 16:44
ارسال توسط :

فواید تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه

فواید تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه پیازچه ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها،‌ دارای خواص فراوان دیگری نیز هستند. پیازچه‌ مانند سیر و تره‌فرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب می‌شوند و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می […]

13 مرداد 1394 - 16:37
ارسال توسط :

خواص جادویی برخی از تخمه ها

خواص جادویی برخی از تخمه ها تخمه ها مانند ماهی ها از نظر امگا ۳ غنی اند. امگا ۳ موجود در تخمه ها به کاهش بی نظمی های ضربان قلب، تری گلیسرید خون، خطرات تشکیل لخته، سرعت سخت شدن شرایین، خطر فشارخون بالا و کاهش سرطان و اختلالات رفتاری در جوانان کمک می کند و […]

13 مرداد 1394 - 16:32
ارسال توسط :

فواید میوه بلوط

فواید میوه بلوط بلوط را همچون فندق از پوست سبز رنگ جدا و پوسته قهوه‌ای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آب پز میل می‌کنند. تا به حال میوه بلوط را دیده‌اید؟ این میوه ظاهری مشابه فندق دارد و درخت آن به صورت وحشی یا کشت […]

13 مرداد 1394 - 16:23
ارسال توسط :

فواید قارچ و بهترین روش طبخ آن

فواید قارچ  و بهترین روش طبخ آن قارچ ها منبع غنی از ویتامین D است قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می‌توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی […]

13 مرداد 1394 - 16:17
ارسال توسط :

عسل و خواص دارویی آن

 عسل و خواص دارویی آن مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است   از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب […]

13 مرداد 1394 - 16:10
ارسال توسط :

معرفی انواع شیر های گیاهی و خواص آن ها

معرفی انواع شیر های گیاهی و خواص آن ها شیرهای گیاهی برای افرادی که به شیر گاو حساسیت دارند و همچنین برای افرادی که کلسترول بالایی دارند بسیار مناسب است. بیشترین شیری که همه ی ما به طور روزانه مصرف می کنیم شیر گاو است. اما حتما خودتان هم می دانید که بحث و جدل […]

13 مرداد 1394 - 16:03
ارسال توسط :

سیب زمینی شیرین و خواص آن

 سیب زمینی شیرین و خواص آن از سیب زمینی شیرین به عنوان مقوی برای معده و طحال و كلیه استفاده می شود   سیب زمینی شیرین (Sweet potato )، گیاهی است چندساله از خانواده Convolvulaceae (نیلوفر صحرایی) که بومی مناطق گرمسیری آمریکا و اندونزی می باشد. این گیاه معمولا به صورت یک ساله نگهداری می […]

13 مرداد 1394 - 15:57
ارسال توسط :

طرز پخت بیف یاکیتوری

طرز پخت بیف یاکیتوری از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی کنید زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه مواد لازم برای بیف یاکیتوری :  سس سویا  2 قاشق غذاخوری  شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری  زنجبیل تازه رنده شده  یک قاشق چای خوری  فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری  800 گرم […]

13 مرداد 1394 - 11:11
ارسال توسط :

برای کودک تان بستنی دلقکی بسازید

برای کودک تان بستنی دلقکی بسازید با درست کردن بستنی به صورت دلقک کودکان خود را غافلگیر کنید بستنی یکی از خوراکی های مورد علاقه کودکان در فصل تابستان است. اگر تولد کودک تان نزدیک است با درست کردن یک بستنی دلقکی او را غافلگیر کنید. شما ممکن است فردا تولد خواهر یا برادرتان باشد […]

13 مرداد 1394 - 11:01
ارسال توسط :

مسمومیت غذایی خود را با طب سنتی درمان کنید

مسمومیت  غذایی خود را با طب سنتی درمان کنید مصرف ریحان در ماست برای درمان مسمومیت مفید است   متخصص طب سنتی گفت: هنگام مسمومیت غذایی توصیه می‌شود که سیر، دارچین، سیب، موز و لیمو مصرف شود. حسینی، متخصص طب سنتی گفت: مسمومیت غذایی معمولاً در فصل گرما به دلیل فاسد شدن سریع‌تر مواد غذایی […]

13 مرداد 1394 - 10:41
ارسال توسط :

با معجون معجزه گر لیمو و جعفری وزن خود را کاهش دهید!!!

با معجون معجزه گر لیمو و جعفری وزن خود را کاهش دهید!!! نوشیدن روزانه یک لیوان معجون جعفری و لیمو، باعث کاهش وزن می شود سم زدایی از کبد عامل مهم و اساسی در سوزاندن چربی خصوصا چربیهای دور شکم و کمر به شمار می رود زیرا کبد به سوزاندن چربی های ذخیره شده در […]

13 مرداد 1394 - 10:19
ارسال توسط :

ایا میدانیدگیاه شنگ برای درمان کولیت و بیماری التهابی روده مفید است؟؟؟؟

ایا میدانیدگیاه شنگ برای درمان کولیت و بیماری التهابی روده مفید است؟؟؟؟ گیاه‌ شنگ تقویت کننده و محافظت کننده کبد در برابر سموم است   گیاه “شنگ” دارای اثرات شاخص در درمان کولیت و بیماری التهابی روده است. یک متخصص داروسازی‌ سنتی گفت: بر اساس مطالعات فارماکولوژیک، گیاه “شنگ” دارای اثرات شاخص در درمان کولیت […]

12 مرداد 1394 - 17:17
ارسال توسط :

لیمو ترش شیمی درمانی میکند!!!!

لیمو ترش شیمی درمانی میکند!!!!   ﭼﺮﺍ ﻣﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ فواید لیموترش ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ؟ ﺯﯾﺮﺍ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﺁﻥ ﺳﻮﺩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﮐﺴﺐ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﻣﺤﺼﻮﻟﯽ ﻣﻌﺠﺰﻩ‌ﮔﺮ ﺩﺭ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﺳﻠﻮﻝ‌ﻫﺎﯼ ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ که 10,000 ﺑﺎﺭ ﻗﻮﯾﺘﺮ ﺍﺯ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻧﺪ ﺩﺭﺣﺎﻟﯿ ﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺯ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ […]

12 مرداد 1394 - 15:39
ارسال توسط :

بدون فر کیک بپزید!!!!!!!

بدون فر کیک بپزید!!!!!!! مواد كيک را كه آماده كرده داخل يک قابلمه تفلون كه ته آن را با كمي روغن چرب كرديد بريزيد و يک شعله پخش كن روی شعله گاز قرار بدهيد كه كيک روی شعله مستقيم گاز نسوزد. سپس به مدت نيم ساعت كيک را روی شعله خيلی كم گاز بگذاريد تا […]

12 مرداد 1394 - 11:46
ارسال توسط :

خواص شوید

خواص شوید   خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود می‌دهد مصرف شوید تازه، برای تنگی‌نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل، درد قاعدگی و بیماری‌های تناسلی مفید است.   – شوید مسکن درد شکم و روده، بازکننده گیر و انسداد آن‌ها و هاضم قوی می‌باشد. […]

20 تیر 1394 - 16:09
ارسال توسط :

خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی   تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 می‌باشد   ایرانی‌ها از طرفداران تخم شربتی هستند و برای رفع عطش از آن استفاده می‌کنند. باید بدانید که این دانه‌های ریز که در ترکیب با آب، لعاب‌دار می‌شوند خواص فوق‌العاده‌ای دارند. تخم شربتی همان دانه‌های ریز خوراکی و بومی […]

16 تیر 1394 - 14:35
ارسال توسط :