امروز: یکشنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 شوال 1445 | 2024-04-28
دسته :تغذیه

علل گرسنگی مداوم برخی افراد

علل گرسنگی مداوم برخی افراد    کم شدن آب بدن، یکی از دلایل احساس گرسنگی است   چرا برخی افراد مدام احساس گرسنگی می کنند؟ برخی افراد همیشه احساس گرسنگی می‌کنند. فکر می‌کنید این موضوع طبیعی است؟ با ما همراه باشید تا ۱۰ علت گرسنگی دائمی را با شما در میان بگذاریم. اگر به باشگاه […]

15 تیر 1394 - 13:53
ارسال توسط :

مرگ و میر 184هزار نفر به دلیل خوردن نوشابه

مرگ و میر 184هزار نفر به دلیل خوردن نوشابه   نوشابه‌های گاز دار و دیگر نوشیدنی‌های دارای قند سالانه عامل مرگ ۱۸۴ هزار نفر در جهان هستند. مجله آمریکایی سرکیولیشن نوشت: نوشابه‌های گاز دار و دیگر نوشیدنی‌های دارای قند سالانه عامل مرگ ۱۸۴ هزار نفر در جهان هستند. به گزارش صدا و سیما، بر اساس […]

13 تیر 1394 - 13:00
ارسال توسط :

خواص و مضرات فلفل سیاه

خواص و مضرات فلفل سیاه   فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد   فلفل سیاه میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است. گیاه فلفل بومی جنوب هند است. فلفل یا پلپل سیاه (nigrum پیپر) گیاه رونده گل دهنده ای از خانواده Piperaceae، که برای میوه […]

10 تیر 1394 - 13:01
ارسال توسط :

خواص نعنا

خواص نعنا   نعناع تقویت كننده معده و بدن است   نعنا یا نعناع گیاهی است از تیره دو لپه ای های پیوسته گلبرگ كه سردسته تیره نعناعیان می باشد و جز سبزی های خوراكی است. از محل گره های ساقه، ریشه هایی خارج می شوند كه ساقه جدید را درست می كنند. بنابراین اگر […]

10 تیر 1394 - 12:25
ارسال توسط :

خواص زردچوبه

خواص زردچوبه   زردچوبه دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص ضد سرطانی دارد   پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه مطالعه‌ای که توسط محققان انجام شده نشان داده است یک گرم زردچوبه برای حافظه افرادی که فشار خون کمی بالا دارند موثر است. زردچوبه ادویه‌ای است که در غذاهای آسیایی استفاده […]

07 تیر 1394 - 12:57
ارسال توسط :

زمان خوردن میوه ها

زمان خوردن میوه ها   میوه‌ ها گروهی از مواد غذایی هستند   میوه‌ها را چه وقت بخوریم؟ میوه‌ ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را […]

06 تیر 1394 - 16:32
ارسال توسط :

غذاهای ویژه ماه رمضان

غذاهای ویژه ماه رمضان   روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد   غذاهای ویژه ماه رمضان از دیدگاه طب سنتی ایران روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در طول روز با کاهش […]

02 تیر 1394 - 11:15
ارسال توسط :

لاغری با مصرف چای زنجبیلی

لاغری با مصرف چای زنجبیلی   زنجبیل ریشه‌ی مفیدی است که به چربی سوزی کمک زیادی می‌کند   چای زنجبیلی یکی از طبیعی‌ترین درمان‌های موجود با خواص فوق‌العاده‌ای است که در جهت ارتقای سلامتی بدن غوغا می‌کند. این نوشیدنی در بین تمام خواصی که دارد به شما کمک می‌کند که به ساده‌ترین و سالم‌ترین شیوه‌ی […]

31 خرداد 1394 - 16:25
ارسال توسط :

ورزش و تغذیه در ماه رمضان

ورزش و تغذیه در ماه رمضان   کم آبی بدن یکی دیگر از موارد نگران کننده برای ورزشکاران است.   با فرا رسیدن ماه رمضان، معمولا” ورزشکاران در خصوص روند برنامه تمرینی و تغذیه در این ماه دچار سردرگمی می شوند. گرم بودن هوا و طولانی بودن حد فاصل سحر تا افطار مقداری شرایط را […]

31 خرداد 1394 - 13:50
ارسال توسط :

مهمترین غذاها برای یک زن باردار

مهمترین غذاها برای یک زن باردار   پروتئين ها جزو گروه‌هاي اصلي غذايي براي مادران باردار به حساب مي‌آيد   دوران بارداری یکی از مراحل مهمی است که به دلیل افزایش حجم خون زن باردار و نیاز جنین برای ساخت سلول های خونی، بدن به آهن بیشتری احتیاج پیدا می کند مهمترین غذاها برای یک […]

28 خرداد 1394 - 10:24
ارسال توسط :

غذاهای نامناسب برای سحری

غذاهای نامناسب برای سحری   در وعده افطار باید یک غذای مفید و کم حجم مصرف شود. در وعده سحر بایستی از خوردن کله پاچه و غذاهای پُر چرب, سوسیس و کالباس, سُس مایونز, نمک و ادویه جات به خصوص فلفل خودداری شود, زیرا این مواد اصطلاحاً ایجاد آتش می‌کنند و برای هضم و دفع […]

28 خرداد 1394 - 9:55
ارسال توسط :

نوشیدنی های مفید در ماه رمضان

نوشیدنی های مفید در ماه رمضان   مخلوط زرد آلوی تازه همراه عسل نیز مناسب جهت رفع عطش   نوشیدنی های ماه رمضان کارشناسان تغذیه با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به روزه داران توصیه می کنند،نوشیدنی های مخصوص ماه رمضان را مصرف کنند مانند شربت آبلیمو، خاکشیر، تخم شربتی،کاسنی ،سکنجبین و بیدمشک می تواند […]

28 خرداد 1394 - 9:49
ارسال توسط :

مصرف جگر در بارداری

مصرف جگر در بارداری   جگر سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است   یکی از سوالاتی که برای بسیاری از خانمها در دوره بارداری پیش می‌آید این است که خوردن جگر در طول بارداری به نفع آنهاست یا به ضررشان. از آنجا که جگر خونساز است ممکن است برای بسیاری از خانم‌های باردار این […]

25 خرداد 1394 - 11:45
ارسال توسط :

دمنوش های ضد سرطان

دمنوش های ضد سرطان   چای سبز ، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد   نوشیدن چای برای جلوگیری از ابتلا به سرطان و همچنین کاهش سرعت پیشرفت آن در افراد مبتلا به سرطان مفید است. چای ها انواع بسیار مختلفی دارند و هر چای علاوه بر ضدسرطان بودن، خواص دیگری نیز دارد. […]

24 خرداد 1394 - 10:03
ارسال توسط :

درمان خانگی واریس

درمان خانگی واریس    خواص شفابخش گوجه فرنگی از دانه های آن نشأت می گیرد.   این راه درمانی بسیار ساده بوده و قادر است طی دو هفته اثرات واریس سیاهرگ را به کلی از بین ببرد. واریس سیاهرگ یکی از شایع ترین مشکلاتی است که افراد زیادی درگیر آن بوده و از آن رنج […]

24 خرداد 1394 - 9:51
ارسال توسط :

خوردنی های شب‌های امتحان

خوردنی های شب‌های امتحان   دانش‌آموزان از خوردن غذاهای پرچرب باید پرهیز کنند.   در زمان امتحانات هدف این است که دانش‌آموزان تغذیه‌ای داشته باشند که باعث تقویت حافظه باشد نه تضعیف آن و توصیه‌هایی درخصوص تعدادی فاکتور مانند بی‌خوابی، نگرانی، اضطراب، پرخوری و خوردن بعضی مواد که سرعت انتقال را کند می‌کند به دانش‌آموزان […]

20 خرداد 1394 - 9:45
ارسال توسط :

نکات سلامت و تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان

نکات سلامت و تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان   غذاهای حاوی سبوس ،غذایی مناسب برای ماه رمضان می باشد. پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویژه ماه رمضان غذاهایی که میخورید در ماه رمضان زیاد تغییر ندهید باید غذاهایی بخورید که سبک باشد ولی گرسنگی زود هنگام ایجاد نکند و از پیچیده ترین کربو […]

17 خرداد 1394 - 16:35
ارسال توسط :

توصیه های مهم تغذیه ای طب سنتی

توصیه های مهم تغذیه ای طب سنتی   خصوصیات سرد مزاج‌ها و گرم مزاج ها   از دیدگاه طب سنتی افراد دارای 4 نوع مزاج سرد،گرم،سرد و خشک و گرم و مرطوب هستند. به این ترتیب هر یک از افرادی که دارای یکی از انواع این مزاج‌ها باشند باید رژیم غذایی خاص خود و حتی […]

21 اردیبهشت 1394 - 12:45
ارسال توسط :

طب سنتی درباره سوسیس چه می‌گوید؟

طب سنتی درباره سوسیس چه می‌گوید؟   آلودگي ميكروبي در تهيه سوسيس خانگي بالاست.   مشکل اين محصولات صنعتي اين است كه حتي اگر با محصولات مرغوب هم تهيه شده باشد جزء غذاهاي مانده محسوب مي‌شود، چون مدت طولاني مي‌ماند، بنابراين خاصيت غذايي‌اش پايين مي‌آيد اما به‌طور كلي در طب سنتي بيشتر توصيه به استفاده […]

13 اردیبهشت 1394 - 11:20
ارسال توسط :

راهکارهای درمانی مفید برای یبوست

راهکارهای درمانی مفید برای یبوست   یکی از دلایل اصلی ابتلا به یبوست، کم‌تحرکی و ورزش نکردن است   یبوست چیست؟در حالت عادی، زمانی که غذایی به دهان برده می‌شود دندان‌ها به کمک بزاق به جان آن افتاده و روانهٔ معده‌اش می‌کنند. این مواد غذایی در داخل معده به کمک شیرهٔ معده هضم شده و […]

05 اردیبهشت 1394 - 10:13
ارسال توسط :

خواص معجزه آسای رازیانه

خواص معجزه آسای رازیانه    رازیانه باعث افزایش شیر در مادران شیرده می شود   رازیانه گیاهی با رایحه‌ای شیرین است که برای بهبود سلامتی فوائد بسیاری دارد. برخی از فوائد این گیاه برای سلامتی در زیر آورده شده است : برخی فوائد رازیانه 1. رازیانه مفید برای افزایش شیر در مادران شیرده: در مطالعه‌ای […]

31 فروردین 1394 - 10:38
ارسال توسط :

آشنایی با گیاهانی که به لاغری کمک می کنند

آشنایی با گیاهانی که به لاغری کمک می کنند   یکی از گیاهان موثر برای لاغری شوید است. مصرف آب کرفس، ماست کم چرب و آب کیوی نیز به لاغری کمک می کند. حسینی، متخصص طب سنتی، راههای لاغری را با استفاده از گیاهان و طب سنتی مطرح کرد و گفت: یکی از گیاهان موثر […]

27 فروردین 1394 - 10:26
ارسال توسط :

خواص عرق نعناع

خواص عرق نعناع   همه ما یا حداقل خیلی از ما وقتی دل درد و دل پیچه داریم، می‌رویم سراغ نسخه مادربزرگ‌ها: «ننه! عرق نعناع بخور.» تاثیر این نسخه از لحاظ علمی هم ثابت شده اما باید بدانید نعناع هم ممكن است ایجاد حساسیت کند و بهتر است هر روز از این گیاه استفاده نشود […]

26 فروردین 1394 - 10:45
ارسال توسط :

این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید

این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید   ده در بدن را خنثي مي كنند و همچنين تاثير محافظتي در برابر سرطان ريه نيز دارند. البته براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي نيز توصيه مي شود. هويج مقدار بالايي فيبرهاي غذايي دارد كه به جلوگيري از سخت شدن ديواره عروق، تنظيم عملكرد […]

26 فروردین 1394 - 10:43
ارسال توسط :