امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 71203 |
تاریخ انتشار : 13 مرداد 1394 - 11:11 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

طرز پخت بیف یاکیتوری از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی کنید زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه مواد لازم برای بیف یاکیتوری :  سس سویا  2 قاشق غذاخوری  شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری  زنجبیل تازه رنده شده  یک قاشق چای خوری  فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری  800 گرم […]

طرز پخت بیف یاکیتوری

طرز تهیه کباب های ژاپنی,مواد لازم برای بیف یاکیتوری

از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی کنید
زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای بیف یاکیتوری :

 سس سویا  2 قاشق غذاخوری
 شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه رنده شده  یک قاشق چای خوری
 فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری  800 گرم
پیاز خرد شده 4 عدد
مایونز نیم فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری

طرز پخت و تهیه بیف یاکیتوری :
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند. بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.

 

منبع : sarbezan.com

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید