امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 340449 |
تاریخ انتشار : 18 بهمن 1398 - 13:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر یخ در بهشت کیوی؛ عصرانه دلچسب پاییزی وب‌سایت دونفره – نسرین کوهی: یخ در بهشت یکی از عصرونه های خنک و دلچسبه که یه جورایی اکثر ما یه حس نوستالوژی هم بهش داریم. قبلا گاری هایی که یخ در بهشت میفروختن رو در خیابون و بازار زیاد میدیدم. اگه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

یخ در بهشت کیوی؛ عصرانه دلچسب پاییزی

وب‌سایت دونفره – نسرین کوهی: یخ در بهشت یکی از عصرونه های خنک و دلچسبه که یه جورایی اکثر ما یه حس نوستالوژی هم بهش داریم. قبلا گاری هایی که یخ در بهشت میفروختن رو در خیابون و بازار زیاد میدیدم. اگه طعم کیوی رو دوست دارید و دلتون یک دسر خنک و کم کالری میخواد، میتونید خیلی راحت توی خونه این یخ در بهشت خوشمزه رو درست کنید و از طعم و خنک بودنش لذت ببرید.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

مواد لازم:

  • 12 عدد کیوی درشت
  • یک پیمانه شکر
  • یک عدد لیمو کوچک
  • 1/4 پیمانه خامه یا شیر نارگیل غلیظ

مراحل تهیه

1. کیوی ها رو پوست گرفته و قسمت سفت انتهایی و ابتدایی اونها رو جدا کنید. بعد کیوی ها رو به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

2. کیوی، شکر، خامه یا شیر نارگیل رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. پوست رویی یک لیموی کوچک رو گرفته و به همراه آب اون لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

3. مخلوط کن رو روشن کنید تا مواد پوره شده و در حین مخلوط شدن با هم کاملا یکدست بشن.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

4. برای سریع تر آماده شدن یخ در بهشت بهتره که از یک ظرف فلزی استفاده کنید، قالب های کیک گزینه ی مناسبی هستن. همه مواد رو از مخلوط کن به ظرف منتقل کنید و با یک تکه سلفون روی اون رو بپوشونید.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

5. ظرف رو به مدت تقریبا دو ساعت در فریزر قرار بدید، مواد باید کاملا یخ بزنن و در عین حال کمی نرم باشن که بشه به راحتی اونها رو با اسکوپ برداشت.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

6. برای سرو هم کافیه که اسکوپ بستنی یا یک قاشق بزرگ رو کمی گرم کنید و بعد به راحتی یخ در بهشتی رو از قالب خارج کرده و در کاسه های کوچک تر ریخته و نوش جان کنید.

طرز تهیه یخ در بهشت کیوی

این یخ در بهشت رو تا دو ماه میتونید توی فریزر نگهداری کنید.

اگه خیلی سفت شده بود قبل از سرو ظرف رو ده دقیقه در دمای محیط قرار بدید و بعد اسکوپ بزنید

نوش جان!

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید