امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 217641 |
تاریخ انتشار : 11 بهمن 1396 - 11:05 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کیک شیفون پرتقالی با میوه‌های خشک ماهنامه کیک و شیرینی – زهرا خورسند: طعم این کیک پرتقالی با میوه های خشک فوق العاده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید. مواد لازم کیک: آرد    280 گرم شکر    260 گرم تخم مرغ    6 عدد بیکینگ پودر    2 ق چ نمک    یک […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

کیک شیفون پرتقالی با میوه‌های خشک

ماهنامه کیک و شیرینی – زهرا خورسند: طعم این کیک پرتقالی با میوه های خشک فوق العاده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم کیک:

  • آرد    280 گرم
  • شکر    260 گرم
  • تخم مرغ    6 عدد
  • بیکینگ پودر    2 ق چ
  • نمک    یک پنسه
  • روغن مایع    سه چهارم پیمانه
  • آب پرتقال (تازه)    سه چهارم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال    یک ق چ
  • کرم تارتار    یک هشتم ق چ
  • خامه (فرم گرفته)    حدود 600 گرم
  • میوه های خشک (خردشده)    حدود 300 گرم
 
 کیک شیفون پرتقالی با میوه های خشک
طرز تهیه کیک:

1. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ و نیمی از شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا پوک و سفید شود.
 
2. سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با دور تند همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد.
 
3. سپس باقی مانده شکر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
 
4. همزن را خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده را به تناوب همراه با آب پرتقال اضافه کنید.
 
5. سپس روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
 
6. در آخر سفیده تخم مرغ فرم داده شده را در چند مرحله اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
 
7. مواد آماده را داخل سه عدد قالب 20 سانتی متری که کاغذ انداخته اید، ریخته و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.
 
8. پس از پخت کیک ها را داخل قالب خنک کنید.
9. کیک های خنک شده را از قالب جدا کرده و هر لایه را با کمی خامه فرم گرفته پوشانده و میوه های خشک خردشده را روی آن بریزید.
 
10. سپس لایه بعدی را روی آن قرار داده و رو و دور تا دور کیک را با خامه پوشانده و کیک را مانند شکل با میوه های خشک به دلخواه تزیین کنید.

نکته:


1. در صورت در دسترس نبودن سه عدد قالب 20 سانتی متری می توانید کیک را داخل یک عدد قالب 20 سانتی متری با ارتفاع بلند ریخته و پس از پخت و خنک شدن به سه لایه تقسیم کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید