امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 320822 |
تاریخ انتشار : 17 آبان 1398 - 11:50 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر دست کم اسکلت ۱۴ ماموت پشمالو در حالی در مکزیک کشف شد که در دام‌هایی که به دست انسان‌های ۱۵ هزار سال پیش ساخته شده بود، قرار داشتند. به گزارش صلح خبر و به نقل از بی بی سی، باستان شناسان معتقدند دو چاله‌ای که در«تولتپک» شهری در […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

دست کم اسکلت ۱۴ ماموت پشمالو در حالی در مکزیک کشف شد که در دام‌هایی که به دست انسان‌های ۱۵ هزار سال پیش ساخته شده بود، قرار داشتند.

به گزارش صلح خبر و به نقل از بی بی سی، باستان شناسان معتقدند دو چاله‌ای که در«تولتپک» شهری در شمال مکزیک کشف شده‌اند، نخستین تله‌های ماموت هستند که تاکنون کشف شده‌اند.

کشف بیش از ۸۰۰ استخوان ماموت در مکزیک می‌تواند این فرضیه را که چطور انسان‌های اولیه ماموت‌ها را شکار می‌کردند، تغییر بدهد.

باستان‌شناسان پیش از این معتقد بودند،‌ انسان‌های اولیه تنها در صورتی ماموت‌ها را می‌کشتند که این حیوانات به دام می‌افتادند یا صدمه می‌دیدند. با این حال اکتشاف اخیر می‌تواند به آن معنا باشد که شکار ماموت‌ها توسط انسان‌های اولیه از قبل برنامه‌ریزی شده بوده است.

دو چاله کشف شده حدود ۱.۷ متر عمق و ۲۵ متر قطر دارند. باستان‌شناسان حدود ۱۰ ماه در این محل به کاوش پرداخته بودند.

باستان‌شناسان این تیم معتقدند شکارچیان از مشعل برای ترساندن ماموت‌ها و کشاندن آنها به محل ایجاد تله استفاده می‌کرده‌اند.

یکی از جمجمه‌های ماموت در حالی کشف شد که اثر ضربه شی تیزی همچون نیزه بر روی آن دیده می‌شود. سرپرست تیم کاوشی این منطقه گفت: «پیشتر تصور می‌شد انسان‌های اولیه صبر می‌کردند تا ماموت‌های به دام افتاده بمیرند، اما اکتشاف اخیر شواهدی از حمله مستقیم این شکارچیان به ماموت‌ها را نشان می‌دهد.»

اولین نشانه‌های چاله‌های کشف شده در ماه ژانویه امسال در جریان آماده‌سازی این منطقه برای تبدیل کردنش به یک گورستان ضایعات،‌ دیده شدند.

سرپرست این تیم کاوشی معتقد است در زمان ساخته شدن این تله‌ها این منطقه، خانه‌ی حدود شش گله ماموت بوده است. مسئولان موسسه ملی انسان شناسی و تاریخ مکزیک معتقدند، تله‌های ماموت بیشتری را می‌توان در شمال مکزیک کشف کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید