امروز: شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 ذو القعدة 1445 | 2024-05-11
کد خبر: 372662 |
تاریخ انتشار : 27 اسفند 1398 - 8:38 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر کرونا؛ چطور مراقب سالمندان باشیم؟ برترین‌ها: شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان تهدیدی برای سلامت بیشتر مردم محسوب می‌شود، اما مقام‌های بهداشتی گفته‌اند این ویروس برای افراد مسن‌تر، خطرناک‌تر است. شماری از دولت‌ها خواهان پرهیز سالمندان و افراد مسن‌تر که مشکلات بهداشتی دارند از حضور در اجتماعات بزرگ […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

کرونا؛ چطور مراقب سالمندان باشیم؟

برترین‌ها: شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان تهدیدی برای سلامت بیشتر مردم محسوب می‌شود، اما مقام‌های بهداشتی گفته‌اند این ویروس برای افراد مسن‌تر، خطرناک‌تر است.

کرونا؛ چطور مراقب سالمندان باشیم؟

شماری از دولت‌ها خواهان پرهیز سالمندان و افراد مسن‌تر که مشکلات بهداشتی دارند از حضور در اجتماعات بزرگ شده‌اند. به این رده سنی توصیه شده تا تماس‌های خود را به حداقل برسانند. شماری از افراد تصمیم گرفته‌اند تا اطلاع ثانوی از دیدار با اقوام و خویشان سالمند خود خودداری کنند.

نگرانی

این نگرانی وجود دارد که با به حداقل رسیدن تماس‌ها و ترغیب افراد مسن‌تر به ماندن در خانه، سلامت روحی و روانی این افراد با خطر رو‌به‌رو شود. گروه‌ها و سازمان‌های خیریه از مردم خواسته‌اند مراقب اقوام و همسایگان سالمند خود باشند.

آن‌ها می‌گویند تماس و ارتباط برای سالمندان “حیاتی” است. با این که دیدار رو در رو بهترین گزینه است، اما در زمانی که خطر انتشار و انتقال ویروس کرونا وجود دارد، می‌توان تماس‌های تلفنی را جانشین آن کرد.

دیگر چه می‌شود کرد؟

کرونا؛ چطور مراقب سالمندان باشیم؟

متخصصان می‌گویند راه‌هایی است که بدون در معرض خطر قرار دادن افراد سالمند با آن‌ها در تماس مداوم بود. توصیه شده بیشتر افراد تا زمانی که نشانه‌های بیماری را ندارند و با رعایت اصول بهداشتی مثل شستن مرتب دست‌ها، می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود ادامه دهند.

باید اطمینان پیدا شود که نیاز‌های ضروری مانند غذا و داروی افراد سالمند خانواده و همسایگانی که دوست و آشنایی ندارند، به طور منظم تأمین شود.

ویروس کرونا و انزوای ناشی از آن می‌تواند به استرس سالمندان و در نهایت باعث تشدید تنهایی و انزوای بیشتر آن‌ها شود. تنهایی و انزوای اجتماعی می‌تواند افراد را بی‌میل به غذا و پیروی از یک رژیم غذایی ناسالم کند و علاوه بر آن می‌تواند ناملایمات روانی، چون افسردگی و اضطراب در پی داشته باشد.

سعی کنید به والدین خود و اقوام و همسایگانی که امکان بیرون رفتن و خرید ندارند کمک کنید. مطمئن باشید آن‌ها مواد غذایی و دارو‌های مورد نیاز خود را برای حداقل دو تا سه هفته در اختیار دارند تا نیازی به خروج از خانه نداشته باشند.

اگر برای خودتان سفارش اینترنتی می‌دهید می‌توانید از آن‌ها بپرسید آیا آن‌ها نیز نیاز‌هایی دارند تا برای آن‌ها نیز خرید کنید.

به افراد سالمند هم توصیه بکنید اگر نمی‌توانند از خانه خارج شوند، در خانه بی تحرک نمانند و سعی کنند روزی بین نیم تا یک ساعت در خانه راه بروند و فعالیت کنند.

کرونا؛ چطور مراقب سالمندان باشیم؟

منبع: bbc

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید