امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 245111 |
تاریخ انتشار : 07 آذر 1397 - 22:37 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر  به گزارش خبرنگار صلح خبر به نقل از راشاتودی، معاون اول دولت روسیه، سرگی پریخودکو، می‌گوید در نیمه اول سال ۲۰۱۸، دولت‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا (ای‌ای‌یو)، با کاهش استفاده از دلار، سهم پرداخت‌های تجاری با ارز ملی را به ۷۰ درصد افزایش داده‌اند. او قبل از دیدار با […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

 به گزارش خبرنگار صلح خبر به نقل از راشاتودی، معاون اول دولت روسیه، سرگی پریخودکو، می‌گوید در نیمه اول سال ۲۰۱۸، دولت‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا (ای‌ای‌یو)، با کاهش استفاده از دلار، سهم پرداخت‌های تجاری با ارز ملی را به ۷۰ درصد افزایش داده‌اند.

او قبل از دیدار با نخست‌وزیر روسیه، دیمیتری مدودف، گفت: در ۶ ماه اول سال جاری، استفاده از ارزهای ملی در پرداخت‌های بین اعضای ای‌ای‌یو از ۷۰ درصد فراتر رفته است.

پریخودکو اضافه کرد: می‌توان با تضمین پایداری اقتصاد کلان و بخش مالی و ایجاد بازار مالی مشترک و هماهنگ‌سازی نظارت قانونی بر بخش مالی، این رقم را افزایش داد.

به گفته این مقام ارشد، بخش بزرگی از این پرداخت‌ها در تجارت با روسیه و با استفاده از روبل صورت گرفته است.

او ادامه داد: ایجاد فرصت‌ برای افزایش سهم پرداخت‌هایی این‌چنینی، بیشتر به توسعه روابط تجاری بین اعضای این اتحادیه وابسته است.

ای‌ای‌یو تنها اتحادیه کشورهای جهان نیست که در تجارت، به دنبال جایگزینی دلار با ارزهای ملی، می‌باشد. پیش از این هم اعضای گروه بریکس (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) از اقتصادهای نوظهور، گام‌هایی را برداشه‌اند تا استفاده از ارزهای ملی به جای دلار را در تجارت بین خود تقویت کنند. با سیاست‌های تحریمی آمریکا در سال‌های اخیر، کشورهایی مانند چین، روسیه، ایران، عراق، ونزوئلا و دیگران، تصمیم گرفته‌اند در تجارت نفت، ارز آمریکا را استفاده نکنند.

اتحادیه اقتصادی اوراسیا، ای‌ای‌یو، که در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد، در حال حاضر شامل ۵ عضو روسیه، بلاروس، ارمنستان، قرقیزستان و مولداوی است. تاجیکستان، ازبکستان، مغولستان، ترکمنستان، ایران ترکیه، سوریه و تونس هم در حال برنامه‌ریزی برای پیوستن به این اتحادیه هستند.

کد خبر 4471095

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید