امروز: جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 10 ذو القعدة 1445 | 2024-05-17
کد خبر: 300263 |
تاریخ انتشار : 19 مرداد 1398 - 15:07 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر بیش از یک میلیون نفر در هند در اقدامی از سوی دولت برای مبارزه با تغییرات اقلیمی و بهبود محیط زیست تنها در یک روز ۲۲۰ میلیون اصله درخت کاشتند. به گزارش صلح خبر، تمامی این نهال‌ها تا ساعت پنج بعدازظهر روز گذشته (جمعه) در  شمال پرجمعیت‌ترین ایالت هند، “اوتار پرادش”  که […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

بیش از یک میلیون نفر در هند در اقدامی از سوی دولت برای مبارزه با تغییرات اقلیمی و بهبود محیط زیست تنها در یک روز ۲۲۰ میلیون اصله درخت کاشتند.

به گزارش صلح خبر، تمامی این نهال‌ها تا ساعت پنج بعدازظهر روز گذشته (جمعه) در  شمال پرجمعیت‌ترین ایالت هند، “اوتار پرادش”  که بیش از ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد، کاشته شد.

به گفته مقامات هند دانش آموزان، قانونگذاران، مسوولان و ساکنان دیگر این ایالت ده‌ها گونه نهال را در جاده‌ها، مسیرهای ریلی و جنگل‌ها کاشتند. هدف از این اقدام افزایش پوشش جنگلی و جذب دی اکسید کربن از جو بوده است.

سروزیر این ایالت با انتشار توئیتی از جوانان به منظور “نجات مادر زمین” و بهبود محیط زیست برای نسل‌های آینده درخواست شرکت در این برنامه را کرده بود. به گفته این مقام با توجه به جمعیت ۲۲۰ میلیونی ایالت “اوتار پرداش” برنامه کاشت ۲۲۰ میلیون اصله درخت در نظر گرفته شده بود.

تمامی درخت‌های کاشته شده به صورت آنلاین به ثبت‌ رسیده و دارای شناسنامه‌اند.

هند متعهد به پوشاندن حداقل یک سوم از مساحت خود با درخت شده اما تلاش‌های دولت در این راستا با توجه به افزایش جمعیت و سرعت  بالای صنعتی شدن کشور با مشکل مواجه شده است.

براساس یک مطالعه جدید دانشمندان اعلام کرده‌اند کاشت یک تریلیون درخت در سطح جهان می‌تواند تنها روش مؤثر برای مبارزه با تغییرات اقلیمی باشد. از آنجا که درختان دی اکسید کربن را که از عوامل گرمایش زمین است، جذب می‌کنند، یک اقدام جهانی کاشت درختان می‌تواند بخش قابل توجهی از گرمای منتشر شده را از جو خارج کند.

این در حالی است که نه تنها برنامه‌های کاشت جهانی درخت اجرا نمی‌شود، بلکه جنگل‌زدایی به طور گسترده‌ای در سطح جهان به ویژه در جنگل‌های آمازون در حال انجام است.

بنا بر گزارش سی‌بی‌اس‌نیوز، در حالی که احیای جنگل‌ها ممکن است بهترین راه حل مبارزه با تغییرات اقلیمی باشد، متوقف کردن جنگل‌زدایی و کاهش دامپروری نیز می‌تواند مزایایی فوری به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید