امروز: شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 ذو القعدة 1445 | 2024-05-11
کد خبر: 222970 |
تاریخ انتشار : 03 اسفند 1396 - 10:49 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کاسرول کوفته مرغ با سس میگو سایت سرآشپز پاپیون: کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

سایت سرآشپز پاپیون: کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید.
مواد لازم:
  • میگو خرد شده: ۱ کیلوگرم
  • قارچ خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • سیر خرد شده: ۴ حبه
  • لوبیا سبز خرد شده: ۴ عدد
  • آرد سفید: ۵ قاشق سوپ خوری
  • آب مرغ: ۱/۳ پیمانه
  • خامه:‏ ۲/۳ پیمانه
  • ذرت پخته: ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای کوفته:
  • گوشت مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر سوخاری: ۱-۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
 کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

 

طرز تهیه:

  1. ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آنهارا آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید
  2. حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
  3. حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به‌ آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  4. گوشت مرغ چرخ‌‌‌‌‌‌ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه‌ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
  5. حالا مواد را شبیه توپ‌هایی اندازه نارنگی درآورید.مخلوط میگو را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، سپس کوفته‌ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذاریدتا کاسرول شما آماده شود

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید