امروز: شنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 26 شوال 1445 | 2024-05-04
کد خبر: 403760 |
تاریخ انتشار : 13 آذر 1399 - 19:03 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر پل باکوز، یک ماکارونی متفاوت و ارزان را پیشنهاد می‌کند برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

پل باکوز، یک ماکارونی متفاوت و ارزان را پیشنهاد می‌کند

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ پل باکوز یکی از مشهورترین سرآشپز‌های جهان بود که توانست با رسپی‌های کم‌نظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

پل باکوز که بود؟

یکی از شناخته شده‌ترین سرآشپز‌های دنیا، پل باکوز از کشور فرانسه بود که ۲۰ ژانویه ۲۰۱۸ به علت بیماری پارکینسون در کلانشهر لیون در همان اتاق بالاتر از رستوران خود که در سال ۱۹۲۶ به دنیا آمد، درگذشت. این آشپز به سبب رستوران‌های باکیفیت و روش‌های نوآورانه‌اش در آشپزی شهرت داشت. او چه به‌طور مستقیم و چه غیرمستقیم مشارکت‌های ارزنده‌ای در زمینهٔ علم خوراک‌شناسی داشت.

وی در سال ۱۹۷۵ میلادی برای نخستین بار، «سوپ قارچ دنبلان» (‎ Soupe aux Truffes) را جهت یک مراسم شام رسمی ریاست‌جمهوری در کاخ الیزه ابداع و ارائه کرد. س از آن نیز، این سوپ را با عنوان «سوپ V.G.E» در یکی از رستوران‌هایش در لیون عرضه می‌کرد که این نام، برگرفته از حروف آغازین نام و نام‌خانوادگی والری ژیسکار دستن (بیستمین رئیس‌جمهور فرانسه) بود.

پل بوکوز، آشپز اصلی ضیافت اصلی جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران بود. وی بابت فعالیت‌های حرفه‌ای و خدماتش در زمینهٔ آشپزی فرانسوی برندهٔ مدال لژیون دونور شد. به دلیل نوآوری در آشپزی، بعنوان یک آشپز حرفه‌ای مدرن شناخته می‌شد که تمرکز خود را برای تهیه غذا‌های کم‌کالری و پذیرایی بی‌عیب و نقص گذارده بود.

رسپی مخصوص پل باکوز برای ماکارونی با پنیر

ماکارونی یکی از ساده‌پخت‌ترین غذا‌ها به حساب می‌آید که معمولا تمام بانوان خانه‌دار با طرز تهیه آن آشنایی دارند. اما ممکن است پخت و سرو ماکارونی به روش‌های دیگر و رسپی‌های مختلف را هرگز امتحان نکرده باشید. ماکارونی با پنیر غذایی بین‌المللی است که رسپی‌های متنوع از آن در کانال‌ها و سایت‌های مختلفی قرار گرفته است.

پختن ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص پل باکوز برای ماکارونی با پنیر را خواهید خواند. پس با برترین‌ها همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با پنیر:

  • ۱و نیم لیتر شیر
  • ۱۲۰ گرم کره
  • ۹۰ گرم آرد
  • ۶۰۰ گرم خامه
  • ۱۵۰ گرم پنیر گودا
  • ۵۰۰ گرم ماکارونی پنه یا تورتیلونی
  • جوز هندی
  • نمک
  • فلفل قرمز

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

طرز تهیه:

مرحله اول: پیش از شروع آشپزی فر را تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید. شیر را داخل قابلمه‌ای بریزید و ۳ قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید. سپس جوز هندی و فلفل را نیز به آن بیفزایید. حال باید آن را روی شعله‌ی زیاد قرار دهید. در همین میان ماکارونی‌ها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید ۹ دقیقه بجوشند.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

مرحله دوم: وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد زیر آن را خاموش کنید و سپس ماکارونی‌ها را آبکشی نمایید.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

مرحله سوم: مقدار کره گفته شده را در قابلمه‌ای بریزید و منتظر بمانید تا آب شود. پس از آب شدن آن آرد را به آن بیفزایید و با همزن هم بزنید.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

مرحله چهارم: ترکیب شیر، جوز هندی، نمک و فلفل را به ترکیب کره و آرد بیفزایید. روی شعله قرار دهید تا بجوشد. ترکیب حاصل را بچشید و به آن ادویه لازم را بیفزایید.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

مرحله پنجم: خامه را به ترکیب بیفزایید و خوب هم بزنید تا خامه حل شود. ماکارونی آبکشی‌شده را به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مایع به خورد ماکارونی‌ها بروند.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

مرحله ششم: با ملاقه‌ای ترکیب ماکارونی و سایر مواد را در ظرفی بریزید. روی ماکارونی را با پنیر گودا بپوشانید و سپس در فر قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

مرحله هفتم: از فر آن را خارج کنید و کاملا داغ آن را سرو کنید. می‌توانید روی آن جوز هندی بریزید.

طعم بی‌نظیر ماکارونی با پنیر با رسپی مخصوص پل باکوز

نکاتی در ارتباط با ماکارونی با پنیر

  • طرز تهیه گفته شده مناسب ۸ نفر می‌باشد.
  • برای پخت این غذا از هر مدل ماکارونی و پاستای شکل‌داری می‌توانید استفاده کنید.
  • به هنگام جوشاندن شیر مدام آن را چک کنید تا سر نرود.
  • میزان نمک و فلفل را به دلخواه خود بریزید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید