امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 322185 |
تاریخ انتشار : 24 آبان 1398 - 6:49 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران شمال با بیان اینکه پرتقال‌ شمال هنوز به طور کامل نرسیده‌ تا به رنگ نارنجی کامل درآید، هشدار داد که پرتقال‌های شمال عرضه شده در بازار که رنگ نارنجی دارند، پرتقال‌های نارس رنگ شده هستند. مجتبی شادلو در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران شمال با بیان اینکه پرتقال‌ شمال هنوز به طور کامل نرسیده‌ تا به رنگ نارنجی کامل درآید، هشدار داد که پرتقال‌های شمال عرضه شده در بازار که رنگ نارنجی دارند، پرتقال‌های نارس رنگ شده هستند.

مجتبی شادلو در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: پرتقال و اکثر محصولات باید روند طبیعی خود را طی کنند تا به آن حد نصابی که باید روی درخت باشند، برسند. پرتقال باید همچون سیب روی درخت بماند تا رسیده شود و به رنگ قابل قبول در بازار برسد. این محصول در زمانی که به صورت نارس برداشت شود، موجب می‌شود تا پرتقال هم آب کافی و هم اینکه مزه قابل قبولی نداشته باشد.

شادلو افزود: این اتفاق به دوره رسیدگی محصول لطمه وارد می‌کند و باعث می‌شود تا مصرف‌کننده دیگر این محصول را مصرف نکند. میزان مصرف این محصول محدود می‌شود و خسارت زیادی به بازار این محصول وارد می‌کند. با این حال یک عده‌ای سودجو خواستار این هستند که این محصول را زودتر به بازار برسانند تا دوره مصرف پرتقال را از شش ماه به هشت ماه‌ برسانند.

وی با بیان اینکه تقریبا پرتقال‌هایی که دورنگ سبز و زرد دارند، طبیعی هستند در حالیکه پرتقال‌هایی که به صورت کامل نارنجی شده‌اند نارس هستند، خاطرنشان کرد: اکنون پرتقال‌هایی که سبز رنگ هستند، نمونه طبیعی این محصول هستند و کسی که علاقه داشته باشد می‌تواند آن را مصرف کند و ایرادی ندارد. پرتقال‌های نارس اما که با قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، به رنگ نارنجی در می‌آیند؛ این پرتقال‌ها به دلیل همین گرما، هم ماندگاری و هم کیفیت پایین‌تری دارند.

عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران شمال با اشاره به اینکه پرتقال نواحی جنوبی کشور نسبت به نواحی شمالی زودتر به رنگ نارنجی در می‌آید، گفت: در حال حاضر از لحاظ وضعیت رنگ، کاملا قابل شناسایی است که چه پرتقالی به صورت طبیعی و چه پرتقالی به صورت مصنوعی به عمل آمده است؛ به این طریق که پرتقال‌هایی که به صورت طبیعی رسیده‌اند، به صورت کامل و یکدست رنگ نارنجی ندارند، بلکه تقریبا ترکیبی از رنگ سبز و زرد را دارند اما پرتقال‌های نارس که رنگ شده‌اند، یک دست نارنجی هستند.

وی افزود: در هر صورت پرتقال‌های به صورت مصنوعی رنگ شده به دلیل میزان گرمادهی بالا، اسید بیشتری دارند و بهتر است که مردم پرتقال طبیعی را که رنگ سبز یا دورنگ را دارند؛ مصرف کنند.

شادلو در پایان اظهار کرد: پرتقال جنوب از اواخر آبان رسیده می‌شود و در اواخر آذر پرتقال شمال به رنگ نارنجی کامل در می‌آید. در ایستگاه‌های سورتینگ (جداسازی و بسته‌بندی) ممکن است هم از سوی مسئولان این ایستگاه‌ها و هم از سوی خود صاحب بار پرتقال؛ بخواهند محصولشان را رنگ کنند و در این زمینه فقط دلالان نیستند که دست به چنین کاری می‌زنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید