امروز: پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 24 شوال 1445 | 2024-05-02
کد خبر: 443137 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1400 - 17:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر نماینده دفتر یونسکو تهران گفت: استفاده از سوخت‌های فسیلی و تولید گازها در منطقه و به‌خصوص ایران بالا است اما این کشور پتانسیل بالایی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر دارد. به‌گزارش صلح خبر، سواتان سوتکوفسکی امروز در آئین پایانی نخستین جشنواره منطقه‌ای فیلم‌های صدثانیه‌ای آب و انرژی که در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

نماینده دفتر یونسکو تهران گفت: استفاده از سوخت‌های فسیلی و تولید گازها در منطقه و به‌خصوص ایران بالا است اما این کشور پتانسیل بالایی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر دارد.

به‌گزارش صلح خبر، سواتان سوتکوفسکی امروز در آئین پایانی نخستین جشنواره منطقه‌ای فیلم‌های صدثانیه‌ای آب و انرژی که در تهران برگزار شد، اظهار کرد: طی ۵۰ سال اخیر، جمعیت انسانی بیش از دو برابر شده و استخراج مواد در تولید انرژی اصلی و غذا با افزایش سه برابر، اقتصاد جهانی با افزایش ۵ برابر و تجارت جهانی نیز با افزایش ۱۰ برابری روبه رو شده است.

وی افزود: هم‌چنین در طی این مدت، استفاده از منابع با تقاضای فزاینده ناشی از نوآوری‌ها و دستاوردها در تولید کالاها و محصولات و بازاریابی و افزایش مطالبات مصرف‌کنندگان برخوردارتر جامعه روبرو شده است.

وی با اشاره به افزایش چندین برابری جمعیت جهان تا ۳۰ سال آتی، اظهار کرد: تولید انرژی در دهه‌های آتی تا حدود ۵۰ درصد افزایش یافته و با افزایش تقاضا برای منابع، پتانسیل بالقوه‌ای برای تشکیل وضعیت نامناسب منابع طبیعی ایجاد خواهد شد.

سوتکوفسکی ادامه داد: در دهه‌ آتی، تبعات بالقوه برای مدیریت آب، امنیت غذا، شیوع بیماری‌ها، توزیع جمعیتی، سواحل مرزی و … باعث تشدید مخاطرات خواهد شد.

وی متذکر شد: سازمان‌های میان دولتی علوم و سیاست‌گذاری یونسکو در خصوص تنوع زیستی و بوم زیست‌ها رنگ هشداری را روشن کرده و به ما اعلام می‌کنند که نزول سریع طبیعت تبعاتی را برای مردم و توسعه پایدار دارد.

طبق اعلام وزارت نیرو با اشاره به قرارگیری کشور ایران در منطقه‌ای با فشار حاره‌ای نیمکره شمالی، اظهار کرد: بر اساس این سیستم، اکثرا هوای کشور و منطقه گرم و نیم گرم بوده و نزولات آسمانی کم و توزیع بسیار متغیری دارد و افزایش دمای جهانی نیز خطرات موجود در منطقه را افزایش می‌دهد.

نماینده دفتر یونسکو تهران گفت: استفاده از سوخت‌های فسیلی و تولید گازها در منطقه و به‌خصوص ایران بالا است. ایران تماما از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کند، در حالی که پتانسیل بالایی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر دارد.

وی افزود: یکی از اولویت‌ها در تحقق اهداف توسعه پایدار، تحول مدیریت پایدار آب و تضمین دسترسی به انرژی مدرن و قابل اطمینان برای همگان است. برای دستیابی به این امر نیز افزایش آگاهی جمعی امری مهم تلقی می‌شود اما متاسفانه تاکنون دولت‌ها علی‌رغم تلاش‌ها، نتوانسته‌اند اثرگذاری قابل مقایسه‌ای بر ارتقای وضعیت آگاهی جمعی با اعمال سیاست‌ها داشته باشند.

وی در خصوص اقدامات جامع دفتر منطقه‌ای یونسکو و چهار کشور زیر نظر در راستای تدوین سیاست‌های پایدار استفاده از آب و قوانین و توسعه آن، گفت: از طریق فعالیت‌های مشترک دفتر یونسکو، تلاش کرده‌ایم تا با حمایت از دولت‌ها در راستای بازیابی محیط زیست‌های آبی با محوریت طبیعت و مدیریت دوستدار محیط زیست در بیوسفرم‌های آبی و در چارچوب مرجع جهانی قوانین حوزه حفاظت از آب در منطقه اقدام کنیم.

سوتکوفسکی در خاتمه تاکید کرد: دفتر یونسکو از تمامی فعالیت‌ها برای تثبیت مصرت و مدیریت آب حمایت کاملی داشته و تلاش می‌کند تا اهداف مرتبط با انرژی و توسعه پایدار محیط زیست عملی شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید