امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 366813 |
تاریخ انتشار : 07 تیر 1399 - 14:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر صلح خبر/خراسان رضوی از آنجاکه محدودیت‌های ناشی از کروناویروس در حال کاهش است و رفتارهای افراد مانند قبل با حفظ پروتکل‌های بهداشتی ادامه می‌یابد، اما مقابله با آلودگی پلاستیک کمرنگ و کمرنگ‌تر می‌شود. به گزارش ساینس، موارد منفی در مورد این عادی‌سازی جدید وجود دارد، به‌ویژه نگرانی در مورد […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

صلح خبر/خراسان رضوی از آنجاکه محدودیت‌های ناشی از کروناویروس در حال کاهش است و رفتارهای افراد مانند قبل با حفظ پروتکل‌های بهداشتی ادامه می‌یابد، اما مقابله با آلودگی پلاستیک کمرنگ و کمرنگ‌تر می‌شود.

به گزارش ساینس، موارد منفی در مورد این عادی‌سازی جدید وجود دارد، به‌ویژه نگرانی در مورد بهداشت، که منجر به افزایش یک معضل زیست‌محیطی شده و استفاده از پلاستیک‌های یکبار مصرف را افزایش داده است.

بر اساس تحقیقی که در اواسط سال 2019 منتشر شد، بیشتر مردم تمایل داشتند از پلاستیک‌های یکبار مصرف استفاده نکنند و دیگران را نیز به استفاده نکردن از پلاستیک‌های یکبار مصرف تشویق می‌کردند.اما پس از کووید-19 این روش تغییر یافت و با شروع همه‌گیری، ضایعات پلاستیکی زباله‌های پزشکی تجهیزات محافظتی مانند ماسک، دستکش و لباس حفاظتی افزایش یافته و خرید محصولات بهداشتی مانند دستمال مرطوب یکبار مصرف و صابون مایع نیز به میزان قابل‌توجهی گسترش‌یافته است.

خبر خوب این است که باکمی تفاوت نسبت به گذشته می‌توانیم به عادت‌های جلوگیری استفاده از پلاستیک یکبار مصرف برگردیم.

در نظرسنجی از 1001 نفر در مورد رفتارها و عقاید آنان در مورد چهار مورد پلاستیک یکبار مصرف، کیسه پلاستیکی، نی، فنجان قهوه و ظروف مشخص شد از مهم‌ترین موارد در استفاده نکردن از پلاستیک‌های یکبار مصرف، اهداف افراد است.

تاثیراتی که این اهداف را پیش بینی می‌کند، شامل اعتمادبه‌نفس شخصی، منافع شخصی، محیط‌زیست و هزینه‌های مالی مرتبط با اجتناب استفاده از پلاستیک و تایید و عدم تایید دیگران در این رفتار است.

درحالی ‌که اعتقادات در مورد رفتار سایر افراد یکی از قوی‌ترین پیش‌بینی کننده‌های مقاصد بود، اما هنوز هم بین این باورها و رفتارهای گزارش‌شده شکاف وجود دارد.

به‌طور متوسط ​​ 70 درصد از افراد گزارش دادند که بیشتر مواقع از پلاستیک‌های یکبار مصرف استفاده نمی‌کنند. اما تنها 30 درصد معتقد هستند که افراد گاهی از این موارد پلاستیکی استفاده نمی‌کنند.

خوشبختانه، نتایج نشان می‌دهد که ما می‌توانیم با به اشتراک گذاشتن خبرهایی در زمینه استفاده نکردن از محصولات پلاستیکی در زمان کنونی، افراد بیشتری را برای جلوگیری استفاده از پلاستیک‌های یکبار مصرف ترغیب کنیم. خبر بد این است که کووید-19 اعتماد ما به محصولات یکبار مصرف را افزایش داده است.

استفاده از بعضی محصولات یکبار مصرف طی همه‌گیری ضروری است و دقیقا هنگامی‌که اجتناب استفاده از پلاستیک‌های یکبار مصرف عادی شد، همه‌گیری کرونا استفاده پلاستیک‌های یکبار مصرف را به نفع خود تغییر داد.

با وجود این واقعیت که ویروس در مقایسه با سایر سطوح بیشتر بر روی پلاستیک زنده می‌ماند و فقدان شواهد مبنی بر ایمن بودن مواد یکبار مصرف نسبت به موارد قابل‌استفاده مجدد، همچنان بسیاری از مشاغل از پذیرش ظروف قابل‌استفاده مجدد مانند فنجان قهوه امتناع می‌ورزند.

در استرالیا، برخی از ادارات دولتی ممنوعیت‌هایی استفاده از پلاستیک‌های یکبار مصرف را به تاخیر انداختند و برخی کشورهای دیگر ممنوعیت تحریم‌های کیسه‌های پلاستیکی یکبار مصرف موجود را لغو کردند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید