امروز: سه شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 09:05:21 | برابر با: الثلاثاء 3 شوال 1446 | 2025-04-01
کد خبر: 260841 |
تاریخ انتشار : 09 اسفند 1397 - 18:17 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید! وب‌سایت هفت گنج: اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی روز آورده اید یا وجترین میباشید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید. در این مطلب فوت و فن‌های آشپزی گیاهی را […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید!

وب‌سایت هفت گنج: اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی روز آورده اید یا وجترین میباشید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید. در این مطلب فوت و فن‌های آشپزی گیاهی را به شما آموزش داده ایم که باعث افزایش مهارت آشپزی شما و خوش طعم شدن غذاهایتان میشود.

نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید!

۱ – حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آن‌ها می‌شود.

۲ – پیاز را به دلیل اینکه تلخ می‌شود، هیچ گاه چرخ نکنید.

۳ – از سبزیجات معطر مثل نعناع، مرزه، ترخون و… در غذا کم استفاده شود، چون غذا را تلخ می‌کند.

۴ – سیب زمینی را تنها در موقع مصرف خرد یا رنده کنید و با غذا میل نمایید در غیر اینصورت تغییر رنگ می‌دهد.

۵ – برای استفاده بهتر از زعفران باید قبلا مقدار لازم آن را در آب گرم یا ولم ریخته و برای رنگ گیری بیشتر مدتی صبر کنید.

۶ – زردچوبه بیش از حد لازم سبب تلخی خوراک می‌شود.

۷ – از آب لیمو ترش مانده استفاده نکنید، چون اسیدی می‌شود و طعم بدی به غذا می‌دهد.

۸ – عسل را در یخچال نگه داری نکنید.

۹ – از آب لیموترش تازه جهت ضد عفونی کردن آب استفاده نمایید.

۱۰ – سبزیجات را برای ضد عفونی حدود ۱۵ دقیقه در آب و نمک قرار دهید.

۱۱ – در غذا‌ها از آرد بیش از حد استفاده نکنید، چون غذا مزه آرد خام به خود میگرید.

۱۲ – در درست کردن نوشیدنی‌ها از آب میوه تازه استفاده کنید تا نوشیدنی شما خوشمزه‌تر شود.

۱۲+۱ – بهتر است میوه‌ها و سبزیجات تازه کمتر خرد شوند، خصوصا در تهیه سالاد‌ها.

۱۴ – پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال را میتوانید به صورت خلال یا پودر در غذا هاو نوشیدنی‌ها و مرباجات استفاده کنید.

۱۵ – برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به، از مقدار کمی لیموترش تازه استفاده کنید.

۱۶ – بدانید که استفاده بیش از حد عطریات باعث تلخی غذا می‌شود.

۱۷ – برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ در سالاد‌ها، بعد از خرد کردن آن را در کمی آب لیموترش تازه نگه دارید.

۱۸ – به جای موسیر در ماست گیاهی از برگ سبز پیازچه هم میتوانید استفاده کنید.

۱۹ – سبزیجات معطر (نعناع، ترخون، ریحان، مرزه و…) را در مخلوط کن نریزید، چون تلخ و آبدار می‌شود.

۲۰ – برای رنگ کردن پودر نارگیل از آب چغندر، آب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، آب هویج، آب پرتقال، آب زعفران و … استفاده کنید.

۲۱ – قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید، چون سبب تلخی غذا‌ها و مرباجات و کیک می‌شود.

۲۲ – به جای عسل از شیره خرما هم میتوانید استفاده کنید.

۲۳ – در بریدن شیرینی‌ها میتوانید از قالب مخصوص استفاده کنید.

۲۴ – شلتوک یا سبوس برنج یا گندم را در آسیاب آرد کنید و سپس در غذا استفاده کنید.

۲۵ – بهتر است از نمک دریا استفاده شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید