امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 260976 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1397 - 9:14 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه زنان، انسان ساز یک جامعه هستند، گفت: مادران موظف هستند به عنوان محور اصلی خانواده از سلامت سه گانه روحی، جسمی و اخلاقی خود مراقبت کرده و مهمترین نقشهای خود را قربانی نقش‌های جانبی نکنند. معصومه حکیمیان در هفته بزرگداشت […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه زنان، انسان ساز یک جامعه هستند، گفت: مادران موظف هستند به عنوان محور اصلی خانواده از سلامت سه گانه روحی، جسمی و اخلاقی خود مراقبت کرده و مهمترین نقشهای خود را قربانی نقش‌های جانبی نکنند.

معصومه حکیمیان در هفته بزرگداشت مقام زن در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به نقش و جایگاه زن در خانواده اعلام نمود: ارزنده‌ترین سخنی که تاکنون درباره مقام زن مطرح شده، سخن حضرت امام (ره) در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها در سال ۶۷ بوده است که می‌فرمایند: “زن انسان ساز است آنچنان که قران انسان ساز است.” افرادی که بر روی متن و محتوای قرآن مسلط باشند به خوبی عمق و محتوای این جمله ارزشمند را درک می کنند.

وی با بیان اینکه نقش انسان ساز بودن زن در جامعه اساسی و حیاتی است، گفت: در سالهای اخیر صحبت‌هایی درباره مقام زن مطرح شده که اغلب وارداتی و تاریخ گذشته بوده‌اند و فضای فکری زنان جامعه را به سمت حاشیه‌های ویرانگر سوق داده‌اند.

معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور با تاکید بر اینکه نقش و جایگاه مادر در خانواده الزاماتی دارد، خاطرنشان کرد: اگر مادران بخواهند پرورش دهنده نسلی باشند که از نظر جسمی، روانی و اخلاقی سالم باشند تا نسل فاخری برای کشور محسوب شوند، باید در ابتدا خودشان از نظر روانی، جسمی و اخلاقی زندگی سالمی داشته باشند که البته ایجاد شرایط خوب برای مادران بر عهده جامعه است.

وی معتقد است که سیستم تربیتی فعلی کشور برای حفظ سلامت همه جانبه مادران و زنان جدی و فراگیر وارد عمل نشده است، چراکه دستگاه‌های متولی وظایف خود را در این زمینه جدی نگرفته اند. در شرایطی که جامعه به شدت دچار آسیبهای فرهنگی و اجتماعی شده این دستگاه‌ها وظایف شان را به طور کامل انجام نداده‌اند.

به گفته معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور انقلاب اسلامی برای استقلال و آزادی محقق شده است، حفظ استقلال و آزادی هر کشوری نیازمند مراقبت از سلامت نسل آن جامعه است؛ لذا برای حفظ این دو موهبت باید دولتمردان، سازمانهای مردم نهاد، بدنه جامعه و مصلح خبران به سمتی حرکت کنند که مادران بتوانند معماران خوبی برای جامعه باشند.

حکیمیان با بیان اینکه در حال حاضر آسیبهای حوزه زنان بسیار جدی شده است، گفت: باید مسائل مرتبط با مادران را به موقع رسیدگی کنیم، امیدواریم خداوند توفیق دهد تا بیش از پیش در زمینه رفع مسائل حرکت کنیم.

معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به نقش مادران در پیشرفت جامعه اسلامی گفت: مهمترین وظیفه مادران مادری کردن است، از طرفی دیگر مادران نباید نقشهای اساسی را فدای وظایف جانبی کنند، آنها باید به عنوان محور آرامش در خانه و آرام جان فرزندان، نقش خود را در خانه به درستی ایفا کنند و همزمان از نقش آفرینی فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نیز غفلت نکنند چرا که زن طراز اسلام و انقلاب زن تاریخ ساز است.

حکیمیان ادامه داد: مادران باید توجه کنند که حتی معجزه ای مانند جوشیدن چشمه زمزم زیر پای اسماعیل بعد از هفت مرتبه سعی صفا و مروه توسط مادرش هاجر برای نجات فرزند اتفاق افتاد. برای هر جوشش استعداد و توانمندی در وجود فرزندان سعی مادران مانند سعی هاجر بین صفا و مروه لازم است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید