امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 347196 |
تاریخ انتشار : 23 اسفند 1398 - 7:13 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر نرخ تورم آمریکا ۰.۲ درصد کاهش یافت. به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز،   متوسط نرخ تورم بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در ۱۲ ماه منتهی به فوریه با ۰.۲ درصد کاهش نسبت به دوره مشابه منتهی به ماه قبل به سطح ۲.۳ درصد رسید. این نرخ تورم که […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

نرخ تورم آمریکا ۰.۲ درصد کاهش یافت.

به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز،   متوسط نرخ تورم بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در ۱۲ ماه منتهی به فوریه با ۰.۲ درصد کاهش نسبت به دوره مشابه منتهی به ماه قبل به سطح ۲.۳ درصد رسید. این نرخ تورم که یکی از بالاترین سطوح تورمی ثبت شده در آمریکا طی هفت ماه اخیر بوده، بیش از همه تحت تاثیر کاهش قیمت محصولات انرژی قرار گرفته؛ به گونه ای که تورم بنزین از ۱۲.۸ درصد در ماه ژانویه به ۵.۲ درصد کاهش پیدا کرده است.  

بیشترین عامل افزایشی نرخ تورم آمریکا در ماه فوریه مربوط به گروه مواد غذایی بوده است که تورم ۰.۵ درصدی برای آن به ثبت رسیده است. از سوی دیگر هسته تورمی که تغییرات گروه اقلام انرژی و مواد غذایی را به دلیل نوسانات بالای آن‌ها در نظر نمی‌گیرد تا پایان ماه فوریه به ۲.۴ درصد رسید که ۰.۱ درصد بیشتر از تورم ثبت شده در ماه قبل محسوب می‌شود.

بر مبنای ماهانه نیز نرخ تورم آمریکا در ماه فوریه با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۰.۲ درصد رسید. متوسط نرخ تورم در بازه زمانی ۱۹۱۴ تا ۲۰۱۹ معادل ۳.۲۵ درصد بوده است که بالاترین تورم ثبت شده مربوط به تورم ۲۳.۷ درصدی ژوئن ۱۹۲۰ و کمترین تورم ثبت شده نیز مربوط به تورم منفی ۱۵.۸ درصدی ژوئن ۱۹۲۱ بوده است.

کریس راپکی، کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در بانک میتسوبیشی گفت: فاصله گرفتن تورم از سطح دو درصدی می تواند یک نشانه هشداردهنده نسبت به بر هم خوردن تعادل در بخش عرضه و تقاضا باشد. بانک مرکزی امسال کار سختی برای تعادل بخشی به سیاست‌های پولی و نرخ تورم خواهد داشت.

اقتصاد آمریکا اکنون وارد دوازدهمین سال رشد مثبت متوالی اقتصادی خود می شود اما کارشناسان هشدار داده‌اند که تداوم جنگ تجاری با چین و شیوع ویروس کرونا در این کشور می‌تواند پایانی بر یکی از طولانی‌ترین دوره های رشد تاریخ معاصر آمریکا باشد و این کشور را با خطر رکود مواجه کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید