امروز: دوشنبه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 11 ذو الحجة 1445 | 2024-06-17
کد خبر: 284728 |
تاریخ انتشار : 17 خرداد 1398 - 1:06 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس گفت: در شرایطی که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای بهبود اقتصاد ایران برنامه‌ریزی کرد، بزرگنمایی اثرات تحریم هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. امیر هوشنگ امینی در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: در تحلیل شرایط امروز اقتصادی کشور، باید میان […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس گفت: در شرایطی که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای بهبود اقتصاد ایران برنامه‌ریزی کرد، بزرگنمایی اثرات تحریم هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

امیر هوشنگ امینی در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: در تحلیل شرایط امروز اقتصادی کشور، باید میان دو موضوع تفاوت قائل شد. نخست تحلیل واقعیت‌هایی که اقتصاد ایران امروز با آنها مواجه است و دیگر اینکه تلاش برای تبیین این شرایط منجر به سیاه دیدن همه چیز نشود.

وی ادامه داد: امروز قطعاً هیچ تحلیلگری منکر فشارهایی که تحریم‌ها بر اقتصاد ایران وارد کرده یا تلاش‌هایی که در مسیر ضربه زدن به تجارت کشور می‌شود، نیست و همه فعالان اقتصادی می‌دانند که برای ادامه فعالیت با چه مشکلاتی مواجه هستند.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس با بیان اینکه برگ برنده در چنین شرایطی نه تاکید بر نقاط سیاه که تلاش برای استفاده از ظرفیت‌های بالقوه موجود است، تصریح کرد: ایران با جمعیتی بالغ بر ۸۰ میلیون نفر و موقعیت جغرافیایی و اقتصادی قابل اتکا، خود به عنوان یکی از کشورهای مهم منطقه خاورمیانه مطرح است و همین مسئله ظرفیت‌های خوبی ایجاد می‌کند.

امینی ادامه داد: ما اگر بتوانیم در حوزه تولید، رویکرد خود را قبل از صادرات به تأمین نیازهای داخلی کشور اختصاص دهیم، تولیدکنندگان ما با یک بازار ۸۰ میلیونی مواجه هستند که می‌تواند دغدغه‌های کوتاه مدت در عرصه رکود را پوشش دهد.

وی با اشاره به مشکلاتی که صادرکنندگان ایرانی در ماه‌های گذشته با آن رو به رو شده‌اند، اظهار کرد: کاهش ارزش پول ملی موضوعی است که به راحتی بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های اقتصادی را با چالش مواجه می‌کند و هزینه تولید را به شکل جدی افزایش می‌دهد. شوکی که در این حوزه به اقتصاد ایران وارد شد، زمان قابل توجهی نیاز خواهد داشت که ترمیم شده یا با راه حلی جدی رو به رو شود اما تا پیش از آن استفاده از ظرفیت‌های موجود اهمیت جدی دارد.

به گزارش صلح خبر، از اردیبهشت ۱۳۹۷ و همزمان با خروج آمریکا از برجام، دولت ترامپ تحریم‌های جدیدی را علیه اقتصاد ایران وضع کرد. این تحریم‌ها هدف اصلی‌شان کاهش درآمدهای اقتصادی ایران و دشوار کردن فرایند ورود ارز به کشور است.

تلاش برای استفاده از ظرفیت‌های داخلی، صادرات به کشورهای همسایه و واردات در ازای ارز حاصل از صادرات، بخشی از برنامه‌هایی است که اقتصاد ایران در ماه‌های گذشته برای مقابله با این تحریم‌ها به کار بسته و آنها را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید