امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 204590 |
تاریخ انتشار : 16 آبان 1396 - 8:23 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر نانک سوسیس، پیش غذا یا غذای اصلی؟ ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: این نانک خوشمزه را میتوانید به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه خمیرمایه: 10 گرم شکر: 1 […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

نانک سوسیس، پیش غذا یا غذای اصلی؟

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: این نانک خوشمزه را میتوانید به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:

  • آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه
  • خمیرمایه: 10 گرم
  • شکر: 1 قاشق سوپ خوری + مقداری برای پاشیدن
  • روغن زیتون: 1 پیمانه
  • سرشیر: 3 قاشق سوپ خوری
  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک: 1 قاشق سوپ خوری
  • شیر گرم: 1 پیمانه
  • کره (ذوب شده): 100 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد

مواد لازم میانی:

  • روغن زیتون: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • فلفل سبز (نگینی خرد شده): 4 عدد
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده): 8 عدد
  • سوسیس (نگینی خرد شده): 400 گرم
 
 نانک سوسیس
طرز تهیه:

آرد، مایه خمیر، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. شیر، روغن زیتون، سرشیر و سفیده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی خمیر را با پارچه تمیز و مرطوبی بپوشانید و حدود یک ساعت استراحت دهید.

برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. پیاز و فلفل سبز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید. سیر له شده و گوجه فرنگی را اضافه کنید. در آخر سوسیس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید و سپس کنار بگذارید. سه الی چهار قاشق سوپ خوری از کره ذوب شده را به خمیر استراحت داده شده اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. مقداری از مخلوط مواد میانی را داخل هر گلوله خمیر قرار داده و دوباره خمیر را شکل دهید. گلوله های خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. بقیه کره ذوب شده را روی گلوله های خمیر بریزید. مقداری شکر روی آنها بپاشید. با برس زرده تخم مرغ روی آنها بمالید. در صورت تمایل مقداری دانه کنجد یا دانه خشخاش روی آنها بپاشید. آنها را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (500 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید