امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 374840 |
تاریخ انتشار : 14 اسفند 1398 - 12:23 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آموزشی صلح خبر ناسا: ثبت‌نام برای رفتن به ماه آغاز شد برترین‌ها: ناسا از علاقه‌مندان به رفتن به ماه خواست ثبت‌نام کنند.این اولین بار در چهار سال گذشته است که این آژانس فضایی می‌خواهد فضانوردانی جدید استخدام کند. باز شدن ثبت نام، همزمان با برنامه این شرکت برای بازگشت به سطح ماه […]

به گزارش مجله آموزشی صلح خبر

ناسا: ثبت‌نام برای رفتن به ماه آغاز شد

برترین‌ها: ناسا از علاقه‌مندان به رفتن به ماه خواست ثبت‌نام کنند.این اولین بار در چهار سال گذشته است که این آژانس فضایی می‌خواهد فضانوردانی جدید استخدام کند.

باز شدن ثبت نام، همزمان با برنامه این شرکت برای بازگشت به سطح ماه برای اولین بار بعد از چندین دهه است که سپس از آن به عنوان پایگاهی برای سفر به مریخ استفاده خواهد شد.

ناسا: ثبت‌نام برای رفتن به ماه آغاز شد

شهروندان ایالات متحده می‌توانند از طریق پایگاه فدرال اختصاصی این برنامه ثبت‌نام کنند. درخواست ثبت‌نام باید پیش از پایان ماه جاری میلادی دریافت شود.

این آژانس خبری تاکید کرده به دنبال افرادی از «پس‌زمینه‌های متفاوت» است.

جیم بریدنستاین، مدیر ناسا، با صدور بیانیه‌ای گفت: «از زمان برنامه آپولو، ایالات متحده اکنون از هر زمان دیگری به بازگشت فضانوردان به ماه نزدیک‌تر است. ما تا سال ۲۰۲۴ اولین زن و مرد بعدی را به قطب جنوب ماه می‌فرستیم و به فضانوردان بیشتری نیاز داریم تا به ماه و بعدتر به مریخ سفر کنند. ما به دنبال مردان و زنان ماهر و از پس‌زمینه‌های متفاوت و از تمام قشر‌های جامعه هستیم تا در این عصر جدید اکتشافات بشر که با برنامه آرتمیس برای سفر به ماه آغاز می‌شود ما را همراهی کنند. اگر همیشه آرزوی فضانورد شدن داشتید، همین اکنون ثبت‌نام کنید.»

ناسا: ثبت‌نام برای رفتن به ماه آغاز شد

هر فضانوردی که موفق و انتخاب شود در سال ۲۰۲۱ روند آموزش او آغاز خواهد شد که روندی سخت است و ممکن است سال‌ها به طول انجامد.در دوره قبل در سال ۲۰۱۵ حدود ۱۸ هزار و ۳۰۰ نفر ثبت‌نام کردند و تنها ۱۱ نفر موفق شدند در سال آخر به عنوان فضانورد فارغ‌التحصیل شوند.

استیو کوئرنر، دبیر عملیات پروازی ناسا و رئیس کمیته انتخاب فضانوردان مرکز فضایی جانسون از ناسا در شهر هیوستون، گفت: «فضانورد شدن کار آسانی نیست، چون فضانورد بودن وظیفه آسانی نیست. کسانی که ثبت‌نام خواهند کرد احتمالا با هزاران نفر دیگری رقابت خواهند کرد که تمام زندگی خود رویای فضانورد شدن داشته و همواره برای آن تلاش کرده‌اند تا روزی به فضا بروند. اما فضانوردان آینده ما هم جایی در میان این ثبت‌نام کنندگان خواهند بود و مشتاقیم به زودی آن‌ها را بشناسیم.»

شرایط ثبت‌نام بسیار سخت است، داوطلبان باید در یکی از رشته‌های علوم، فناوری، مهندسی یا ریاضی مدرک کارشناسی ارشد یا تجربه‌ای معادل آن داشته باشند. همچنین باید حداقل سابقه ۲ سال کار حرفه‌ای مرتبط یا هزار ساعت خلبانی و پرواز با جت در پرونده خود داشته باشند.

ناسا: ثبت‌نام برای رفتن به ماه آغاز شد

برای انتخاب شدن در این برنامه آن‌ها همچنین باید از آزمایش آمادگی جسمانی سربلند بیرون آیند. برای اولین بار، بعضی از ارزیابی‌ها به صورت آنلاین انجام خواهد شد، همچنین امتحانی که تکمیل آن دو ساعت به طول خواهد انجامید.

فضانوردان موفق ممکن است به ماموریت‌های مختلفی فرستاده شوند. بعد از آموزش ممکن است راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شده یا در آزمایش‌های مختلف شرکت کنند، ولی همچنین ممکن است در ترکیب تیمی قرار بگیرند که به ماه خواهد رفت. برنامه‌ای که قرار است گام اول در سفر به مریخ در اواسط دهه ۲۰۳۰ میلادی باشد.

منبع: independent

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید