امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 43713 |
تاریخ انتشار : 10 دی 1394 - 18:25 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

فناوری اطلاعات > ارتباطات – ایسنا نوشت: غول فناوری آمریکایی اپل برای فیصله دادن به تحقیقات مقامات مالیاتی ایتالیا بر سر مالیاتهای پرداخت نشده، موافقت کرد 318 میلیون یورو (348 میلیون دلار) پرداخت کند. وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه در دفتر دادستانی میلان گزارش داد پرداخت این پول مربوط به ادعای مقامات مالیاتی ایتالیا […]

فناوری اطلاعات > ارتباطات – ایسنا نوشت: غول فناوری آمریکایی اپل برای فیصله دادن به تحقیقات مقامات مالیاتی ایتالیا بر سر مالیاتهای پرداخت نشده، موافقت کرد 318 میلیون یورو (348 میلیون دلار) پرداخت کند.

وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه در دفتر دادستانی میلان گزارش داد پرداخت این پول مربوط به ادعای مقامات مالیاتی ایتالیا مبنی بر پرداخت نشدن 900 میلیون یورو مالیات از سوی اپل در فاصله سال 2008 تا 2013 است.

بر پایه گزارش روزنامه لارپوبلیکا، مقامات مالیاتی شواهدی را بررسی کرده اند که نشان می‌دهد سازنده آیفون و سایر محصولات فناوری محبوب، درآمد حاصل از فروش در ایتالیا را برای زیرمجموعه خود در ایرلند ثبت کرده است زیرا این کشور نرخ مالیات پایینتری دارد.

دفتر مالیات ایتالیا بخشی از گزارش لارپوبلیکا درباره توافق با اپل را تایید کرده اما حاضر به اظهارنظر درباره رقم مورد توافق با این شرکت نشد.

این گزارشها در پی پرسشهای مطرح شده درباره فرار مالیاتی اپل و سایر شرکتهای چندملیتی آمریکایی منتشر می‌شود.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، دادستانهای ایتالیا تحقیقات مالیاتی از اپل را در سال 2013 آغاز کردند. اپل در آن زمان به این روزنامه گفته بود این شرکت هر دلار و هر یورو بدهی مالیاتی را پرداخت می‌کند و تحت کنترل دقیق دولتهای سراسر جهان قرار دارد.

با اینهمه بر پایه گزارشی که در ماه مه سال 2013 از سوی یکی از کمیته‌های فرعی سنای آمریکا منتشر شد، اپل با استفاده از مجموعه ای از تشکیلاتی که در سراسر جهان اداره می‌کند، از پرداخت ده‌ها میلیارد دلار مالیات در این کشور طفره رفته است.

اما تیم کوک، مدیرعامل اپل در پاسخ مدعی شد این شرکت هر دلار بدهی مالیاتی خود را پرداخت کرده است. وی در مصاحبه “60 دقیقه” ادعاهای قانونگذاران آمریکایی را چرند سیاسی توصیف کرد و خواستار اصلاح قوانین مالیاتی آمریکا شد که رقابت شرکتهای چندملیتی آمریکایی با رقیبانشان در کشورهای دارای نرخ مالیات پایین را دشوار کرده است.

بر اساس گزارش یو اس ای تودی، از سوی دیگر کمیسیون اروپا هم کشورهای عضو این بلوک را تحت فشار قرار داده است تا به شرکتهایی که در کشورهای متعدد فعالیت می‌کند، امتیازهای مالیاتی نامناسب ندهند.

5656

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!