امروز: جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 29 ربيع ثاني 1446 | 2024-11-01
کد خبر: 246171 |
تاریخ انتشار : 24 آذر 1397 - 16:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر منوی ویژه شب یلدا برای با سلیقه ها مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: یلدا یکی از شب‌هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

منوی ویژه شب یلدا برای با سلیقه ها

مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: یلدا یکی از شب‌هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید امسال بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.

خوراک انار و بادمجان

مواد لازم:

  •   بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد
  •    رب انار: 3 قاشق سوپخوری
  •    دانه انار: 1 پیمانه
  •    آب جوش: یک‌ دوم پیمانه
  •    نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  •    لواشک: به میزان دلخواه
  •    سرکه: 1 قاشق چایخوری
  •    پیاز داغ: 2 قاشق سو‌پخوری
  •    روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوری
  •    گردوی خرد شده: یک‌ چهارم پیمانه
 
 منوی ویژه شب یلدا برای خانم های باسلیقه
طرز تهیه:

1.ابتدا بادمجان‌های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می‌گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.

2. در آخر دانه‌های انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه می‌پزیم. در صورت دلخواه لواشک‌ را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو می‌کنیم.


مرغ مسما

مواد لازم:

  •   مرغ: 350 گرم
  •    نمک و فلفل: به میزان لازم
  •    آلو: 8 عدد
  •    دانه انار: یک پیمانه
  •    آب‌جوش: 2 پیمانه
  •    پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری
  •    روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری
  •    رب انار: 2 قاشق سوپخوری
 
 منوی ویژه شب یلدا برای خانم های باسلیقه
طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. حالا رب انار را با آب‌جوش رقیق کرده به مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود.

2. در آخر آلوها و دانه انار را اضافه می‌کنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه می‌گذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانه‌های انار و آلو تغییر شکل ندهند.


کاپ‌کیک هندوانه

مواد لازم:

  •    هندوانه له شده: 1 پیمانه
  •     آرد: 220 گرم
  •    کره: 125 گرم
  •     بکینگ‌پودر: 1 قاشق سوپ‌خوری
  •   شکر: 165 گرم
  •     آب هندوانه: یک‌ چهارم پیمانه
  •    تخم‌مرغ: 2 عدد
 
 منوی ویژه شب یلدا برای خانم های باسلیقه
طرز تهیه:

1. ابتدا داخل قالب کاپ‌کیک را کاغذ مخصوص کاپ‌کیک می‌گذاریم. سپس کره و شکر را با همزن می‌زنیم تا سبک و سفید شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه می‌کنیم. آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.

2. مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپ‌کیک می‌ریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتی‌متر خالی باشد؛ سپس کاپ‌کیک‌ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا کاملا پخته شود. دمای فر باید 180 درجه سانتی‌گراد باشد.

برای تزئین کاپ‌کیک هندوانه: ابتدا خمیر فوندانت را از لوازم قنادی تهیه کرده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهای مختلف قالب می‌زنیم و برای تزیین روی کیک‌ها می‌گذاریم.

نکته:
خمیر فوندانت را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگ‌های مختلف موجود است. البته خودتان هم می‌توانید رنگ‌آمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.


کرم چیز خرمالو

مواد لازم:

  •   پنیرخامه‌ای: 150 گرم
  •    پودرژلاتین: 4 قاشق چایخوری
  •   شکر: یک ‌چهارم پیمانه
  •    آب: یک‌ چهارم پیمانه
  •    خرمالو: 2 عدد
  •    شکلات تخته‌ای سفید: 50 گرم
  •   خامه صبحانه: 50 گرم
 
 منوی ویژه شب یلدا برای خانم های باسلیقه
طرز تهیه:

1. ابتدا پنیرخامه‌ای، شکر و خرمالوها را داخل غذاساز ریخته، کاملا مخلوط می‌کنیم؛ سپس پودر ژلاتین را در آب روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود.

2. شکلات تخته‌ای سفید و خامه صبحانه را روی حرارت بسیار ملایم با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

3. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم، بسته شود.


یوگو لبو

مواد لازم:

  •   ماست پرچرب: 2 قاشق سوپخوری
  •    شکر یا عسل: 2 قاشق سوپخوری
  •     چغندر پخته شده: 2 عدد متوسط
  •     خامه: 1 قاشق سوپخوری
  •     پودر ژلاتین: 4 قاشق چایخوری
  •     آب: یک‌ چهارم پیمانه
  •     آب لبو: یک‌ دوم پیمانه
  •     عسل یا لبو برای شیرین‌تر شدن در صورت دلخواه: 4 قاشق سوپخوری
 
 منوی ویژه شب یلدا برای خانم های باسلیقه
طرز تهیه:

1. ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب می‌گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط می‌کنیم.

2. در این مرحله پودر ژلاتین را در یک‌چهارم پیمانه آب روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود. پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی می‌ریزیم و در ابتدا داخل فریزر می‌گذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار می‌دهیم تا به دمای یخچال برسد.

نکته: عسل یا شکر به میزان 4 قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرین‌تر شود.


پشمک شکلاتی

مواد لازم:

  •   پشمک ساده: به میزان لازم
  •    اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم
  •    شکلات تخته‌ای سیاه: 400 گرم
  •    مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه
  •    روغن مایع: 50 گرم
  •    گردو پودر شده: یک‌ چهارم پیمانه
 
 منوی ویژه شب یلدا برای خانم های باسلیقه
طرز تهیه:

1. شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود.

2. سپس پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم.

نکته 1: درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید.

نکته 2: برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید