امروز: سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 7 ذو القعدة 1445 | 2024-05-14
کد خبر: 355738 |
تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1399 - 5:49 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر فدراسیون تیراندازی باید به دنبال یک استراتژی برای تامین فشنگ مورد نیاز ملی پوشان باشد تا با تمام شدن بحران کرونا و آغاز اردوهای تیم ملی مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد. به گزارش صلح خبر، تیراندازان ایرانی با آمادگی در مسابقات کسب سهمیه شرکت و ۶ سهمیه […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

فدراسیون تیراندازی باید به دنبال یک استراتژی برای تامین فشنگ مورد نیاز ملی پوشان باشد تا با تمام شدن بحران کرونا و آغاز اردوهای تیم ملی مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد.

به گزارش صلح خبر، تیراندازان ایرانی با آمادگی در مسابقات کسب سهمیه شرکت و ۶ سهمیه المپیک توکیو برای ایران کسب کردند، اما ملی‌پوشان بعد از اردوی تدارکاتی آلمان ( اوایل اسفندماه ۹۸) با شیوع ویروس کرونا مجبور به خانه نشینی و انجام تمرینات خشک شده‌اند؛ تمریناتی که کمک زیادی به پیشرفتشان نمی‌کند و تنها سبب می‌شود آمادگی بدنی آن‌ها حفظ شود. آغاز اردوهای متمرکز هم هنوز مشخص نیست و ممکن است یک ماه دیگر نیز به طول انجامد.

شیوع ویروس کرونا در جهان سبب تعویق و یا لغو رویدادهای ورزشی در کل دنیا شده و فدراسیون جهانی تیراندازی نیز برگزاری مسابقات خود را تا چند ماه آینده به تعویق انداخته است. همچنین المپیک توکیو نیز قرار است که با یک سال وقفه برگزار شود.

فدراسیون تیراندازی ایران مجبور است مهمات خود را از کشورهای دیگر نظیر آلمان تامین کند و تیراندازان با هر بار سفر به آلمان تعدادی فشنگ تست شده برای تمرینات و مسابقات خود خریداری می کنند. اکنون تعویق و لغو رویدادهای ورزشی جهان سبب خواهد شد تا فدراسیون تیراندازی از جهت تامین مهمات مشکلاتی را داشته باشد.

البته تیراندازان ایرانی در آخرین سفر خود به آلمان توانستند تعدادی فشنگ تست شده خریداری کنند که حدود یک ماه بعد از گمرک ترخیص و به فدراسیون تیراندازی تحویل داده شد. با تعطیلی اردوها این تعداد فشنگ هنوز بی استفاده باقی مانده اما قطعا با وقفه یکساله المپیک جوابگوی تمرینات ملی پوشان نخواهد بود.

حال به نظر می رسد فدراسیون تیراندازی باید به دنبال یک استراتژی برای تامین فشنگ مورد نیاز ملی پوشان باشد تا با تمام شدن بحران کرونا و آغاز اردوهای تیم ملی مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد. تاکنون فدراسیون تیراندازی با کسب 6 سهمیه المپیک، در این زمینه خوب عمل کرده اما نکته اصلی عملکرد تیراندازان در المپیک توکیو است.

نحوه عملکرد تیراندازان در المپیک هم بستگی به این دارد که  فدراسیون در این فاصله زمانی چگونه می تواند شرایط اردوها را فراهم کند. قطعا ملی پوشان با بازگشت به اردوها و ادامه تمرینات خشک نمی توانند انتظارت را برآورده کنند. نتیجه گرفتن آنها در المپیک منوط به فراهم کردن نیازهای آنها در اردو است.

الهام هاشمی سرمربی تیم ملی تفنگ در گفت و گو با صلح خبر، در مورد مشکلات سر راه تیم ملی با آغاز اردوها گفت: با توجه به این که فدراسیون به دنبال تهیه مهمات مورد نیاز تیم است، امیدوارم با شروع اردو مشکلی از این بابت نداشته باشیم. مهم‌ترین چالش، نظارت کامل بر رعایت اصول بهداشتی است، خصوصا برای تیراندازانی که در خوابگاه ساکن خواهند شد. آن طور که از مربیان کشورهای دیگر شنیده ام به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۰ هیچ مسابقه‌ای نخواهد بود، اگر باشد ما هم به طور قطع از آن استقبال می‌کنیم.

احمد نجفی سرمربی تیم ملی تپانچه نیز در مورد کافی بودن مهمات برای تمرین، به صلح خبر گفت: فشنگ‌هایی که از هانوفر خریداری کردیم ترخیص شده است و در حال حاضر برای شروع تمرینات مشکلی نداریم. اگر در ادامه فشنگ کم باشد باید خریداری کنند. در حال حاضر مقداری فشنگ برای تمرینات وجود دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید