امروز: شنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 9 ذو الحجة 1445 | 2024-06-15
کد خبر: 364864 |
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1399 - 14:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر سکینه خدابنده لو گفت: یکی از پیامدهای منفی تمرین تیراندازی در خانه نهادینه شدن تکنیک اشتباه خواهد بود. مربی تیم ملی تپانچه در گفت و گو با صلح خبر در خصوص پیامدهای منفی تمرینات خانگی تیراندازان اظهار کرد: رشته تیراندازی رشته‌ای کاملا تخصصی و تکنیکی و ذهنی است. اگر […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

سکینه خدابنده لو گفت: یکی از پیامدهای منفی تمرین تیراندازی در خانه نهادینه شدن تکنیک اشتباه خواهد بود.

مربی تیم ملی تپانچه در گفت و گو با صلح خبر در خصوص پیامدهای منفی تمرینات خانگی تیراندازان اظهار کرد: رشته تیراندازی رشته‌ای کاملا تخصصی و تکنیکی و ذهنی است. اگر ورزشکاری تکنیک خود را درست انجام ندهد آن اشتباه در ذهن نهادینه خواهد شد. اشتباه در تمرین را بایستی یا خود ورزشکار یا مربی متوجه شوند و یا از طریق دستگاه اسکت به آن پی برد. وقتی ورزشکار زیر نظر مربی تمرین نکند و به اشتباه خود پی نبرد مدام آن را تکرار خواهد کرد. رفع کردن آن اشتباه که در ذهن نهادینه شده کار بسیار دشوار و زمان بری خواهد بود. مدت زیادی طول می کشد تا آن تکنیک اشتباه اصلاح و فراموش شود و تیرانداز  بتواند تکنیک صحیح را انجام دهد. ممکن است ورزشکار در این مدت افت کند و این افت سبب بی انگیزگی ورزشکار شود. این ها مشکلاتی است که مخصوصا در قشر کم تجربه تر بیشتر اتفاق می‌افتد.

سکینه خدابنده لو افزود: همانطور که گفتم نهادینه شدن یک تکنیک خطا در ذهن بچه‌هایکی از مشکلات تمرین در خانه است. علاوه بر آن وقتی تمرین در سالن نیست، چون شرایط تمرین واقعی نیست، بهره‌برداری هم اندازه تمرین واقعی نیست. تیراندازان خشک تمرین می کنند که این تنها از افت آن ها جلوگیری می شود. اگر فوق العاده تمرین کنند ممکن است کمی پیشرفت داشته باشند. تیراندازی سالن و وسایل تخصصی می خواهد که همه ملی پوشان این‌ها را در اختیار ندارند. این‌ها سبب می‌شود که افت کنند و مدت زیادی طول می‌کشد تا آن ها را به شرایط قبل برگردانیم و بعد هم بتوانند روند صعودی داشته باشند.  

وی در ادامه در مورد شرایط تمرینی تیم ملی تپانچه گفت: ما از ابتدای دوران قرنطینه (اول اسفند) با برنامه پیش رفتیم. طبق برنامه فاز اول بدنسازی بود، فاز دوم تکنیک و بدنسازی بود که به صورت مجازی پیگیری کردیم. فاز سوم ساخت ویدئو آموزشی و نحوه تمرین در منزل بود و فاز چهارم که تازه شروع شده طبق آن هر روز با دو تیرانداز آنلاین ارتباط می گیریم و تمرینات تیراندازان را در خانه آنالیز کرده و ایرادها را رفع می‌کنیم. در فاز بعدی هم قرار است تیراندازان بیایند و حضوری رفع اشکال کنند و بعد به شهر خود برگردند.

خدابنده‌لو افزود: بعد از فاز پنجم اگر شرایط مساعد شود و شیوع بیماری کرونا تحت کنترل درآید قرار است اردوهای متمرکز از اواسط تیرماه با حفظ پروتکل‌های بهداشتی آغاز شود. لیگ تیراندازی هم به تعویق افتاده و اگر مشکلی پیش نیاید و یا آمار مبتلایان بیشتر نشود می توانیم در تیرماه آن را ادامه دهیم. ادامه لیگ یا از سرگیری اردوهای متمرکز مستلزم کنترل شیوع کرونا است و اگر شرایط مساعد شود از اواسط تیر می توانیم برگزاری مسابقات و اردوها را داشته بایم.

مربی تیم ملی تپانچه در خصوص افزایش کسب سهمیه المپیک گفت: در ۲۵ متر تپانچه هنوز سهمیه نگرفتیم و سبقت‌اللهی در این ماده شانس کسب سهمیه از طریق رنکینگ دارد. اگر شرایط پیش بیاید و اگر بتواند از شرایط استفاده بهینه کند می تواند مسافر المپیک شود.

خدابنده لو در خصوص برگزاری مسابقات جام جهانی تیراندازی در این سال گفت: همه چیز در اما و اگر است. فدراسیون جهانی هنوز هیچ برنامه دقیقی ندارد. برنامه مشخصی برای شروع مسابقات نداده اند و همه منتظر هستند ببینند در ماه‌های آینده نتیجه بیماری کرونا چه خواهد شد. اگر شرایط کنترل نشود ممکن است مسابقات جهانی مدت ها برگزار نشود. میزبان المپیک هم می‌خواهد سریعتر تکلیفش مشخص شود که المپیک برگزار می‌شود یا خیر. المپیک رویداد بزرگ و بی همتایی است و نیاز به حضور تماشاگر دارد. اگر بیماری در دنیا کنترل نشود ممکن است برگزاری المپیک هم ممکن نباشد. هیچ چیز قطعی نیست باید ببینیم چه خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که اگر المپیک به سبب شیوع کرونا برگزار نشود تغییر نسل در این رشته خواهیم داشت گفت: رشته تیراندازی رشته ای نیست که بالا رفتن سن یا وزن در آن تاثیر داشته باشد. اگر ورزشکار در اوج باشد و خوب عمل کند هیچ منعی برای حضور در المپیک ندارد. از طرفی هم ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفتن سن کمی دارند و هنوز جوان هستند. هرچند که سن در این رشته مطرح نیست. حضور در المپیک در این رشته تنها به شرایط ورزشکار در سال المپیک دارد. اگر در افت نباشد، رکوردهای خوبی داشته باشد و کسی بهتر از او نباشد می تواند باز هم در المپیک حضور داشته باشد.

خدابنده لو در ادامه گفت: اگر المپیک برگزار نشود احتمالا در این برهه زمانی بیشتر روی تیم های پایه کار کنیم و ورزشکاران جدیدی را به تیم ملی اضافه کنیم. همچنین یکی دیگر از کارهایی که انجام خواهیم داد تقویت جوانان و نوجوانان پسر در ماده ۲۵ متر خواهد بود. باید این رشته که در بخش آقایان ضعیف تر عمل شده را از پایه شروع کنیم و رده‌های پایه را به میادین بین المللی بفرستیم تا این ماده تقویت شود. افراد توانمند در این ماده هست که باید آن ها را تقویت کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید