امروز: چهارشنبه, ۹ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 22 ذو القعدة 1445 | 2024-05-29
کد خبر: 352395 |
تاریخ انتشار : 22 فروردین 1399 - 10:18 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/مرکزی سال ۹۹ نیز با بارش های سرشار بهاری آغاز شد و شهرستان های ساوه و زرندیه نیز از این نعمت بی نصیب نبودند، اما بخشی از محصولات تولیدی باغی و زراعی کشاورزان و باغداران این دو شهرستان بر اثر وقوع سرمای شدید ناشی از بارش بهاری از […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/مرکزی سال ۹۹ نیز با بارش های سرشار بهاری آغاز شد و شهرستان های ساوه و زرندیه نیز از این نعمت بی نصیب نبودند، اما بخشی از محصولات تولیدی باغی و زراعی کشاورزان و باغداران این دو شهرستان بر اثر وقوع سرمای شدید ناشی
از بارش بهاری از بین رفت و خسارت قابل توجهی به کشاورزی این منطقه وارد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه در گفت و گو با صلح خبر، اظهار کرد: بر اساس برآورد اولیه کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه میزان خسارت وارد شده به ۷۹۰ هکتار از باغات این شهرستان به مقدار ۴۰۸ تن معادل ۱۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بوده است.

وی اعلام نمود: در اثر سرما و برف بهاره به ۴۰۰ هکتار از درختان بادام ۲۵ درصد، ۳۵۰ هکتار از درختان گردو ۱۵ درصد و ۴۰ هکتار از درختان آلو و زردآلو به میزان ۲۵ درصد و به ترتیب ۱۵۰ تن، ۱۵۸ تن و ۱۰۰ تن خسارت وارد شده است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه افت دمایی که روزهای اخیر در این شهرستان بوقوع پیوست منجر به کاهش محسوس دمای هوا شد و علاوه بر خسارت بر باغات و محصولات سردرختی به بخشی از مزارع شهرستان بویژه محصول جو  نیز آسیب زد.

وی تصریح کرد: براساس برآورد کارشناسان پیش بینی می‌شود این مبلغ خسارت وارده به محصولات باغی و زراعی ناشی از سرمازدگی و یخبندان افزایش یابد که پس از بررسی دقیق طی روزهای آینده میزان واقعی خسارات به باغات و مزارع اعلام خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساوه از سرما و یخ زدگی به عنوان مهم‌ترین عوامل بروز خسارت  به محصولات کشاورزی یاد کرد که همه ساله خسارات قابل توجهی را به قطب کشاورزی استان مرکزی و کشور تحمیل می کند.

حسن شریفی افزود: سرما و یخ زدگی دو روز اخیر باعث از بین رفتن ۵۰ درصد از مزارع جو و بخشی از محصولات سردرختی باغات میوه این شهرستان شد.

وی اعلام نمود: براساس گزارشات دریافتی از مناطق مختلف شهرستان ساوه به خصوص مناطق سردسیر نوبران و غرق آباد، سرمای نزدیک منفی دو درجه و بارش برف و تگرگ موجب بروز خسارت به نیمی از مزارع هشت هزار هکتاری جو شد.

شریفی با اشاره به اینکه در مزارع گندم به دلیل اینکه محصول تولیدی به مرحله خوشه زدن نرسیده است، شدت خسارت کمتر است، اظهار کرد: سرما و برف سبب خوابیدن ساقه محصولات زراعی مانند جو و گندم شده اما شدت خسارت در مزارع گندم کمتر است.

وی بروز خسارت به محصولات سردرختی و میوه ها را دور از انتظار ندانست و افزود: در روزهای آینده بررسی کارشناسی و جامعی در خصوص میزان دقیق خسارت وارد شده انجام و اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید