امروز: پنجشنبه, ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 23 ذو القعدة 1445 | 2024-05-30
کد خبر: 331762 |
تاریخ انتشار : 09 دی 1398 - 16:22 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/سمنان نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به لزوم تامین اقلام کشاورزی مورد نیاز کشور بر ضرورت استفاده از ظرفیت کشاورزی فرا سرزمینی تاکید کرد. حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی در شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی مدیران جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار کرد:  با بیان اینکه کمبودی در زمینه […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/سمنان نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به لزوم تامین اقلام کشاورزی مورد نیاز کشور بر ضرورت استفاده از ظرفیت کشاورزی فرا سرزمینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی در شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی مدیران جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار کرد:  با بیان اینکه کمبودی در زمینه اقلام معیشتی مردم وجود ندارد گفت: وزارت جهاد کشاورزی در خط مقدم اقتصادی است.

وی تصریح کرد: اقلام معیشتی موردنیاز مردم به‌اندازه کافی در کشور وجود داشته و از این نظر کمبودی وجود ندارد.

وی با اشاره به نقش بسیار مهم مدیران بخش کشاورزی و بهره‌برداران تأمین امنیت غذایی در کشور افزود: این مهم با همت و تلاش همکاران جهادکشاورزی به‌دست‌آمده است.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ذخیره گوشت موجود در کشور گفت: کشور در زمینه تولید گوشت دارای وضعیت مطلوبی است و ۸۶۰ هزار تن نیاز گوشت کشور است که ۹۰ درصد آن در کشور تولید می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده نیز باهدف تنظیم بازار از خارج وارد می‌شود.

تقوی با اشاره میزان تولید شیر و تخم‌مرغ نیز گفت: میزان تولید این دو محصول نیز در کشور مطلوب است و بخش از این تولیدات شیر و تخم‌مرغ صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه کشور در زمینه روغن خوراکی وابسته به واردات است به میزان روغن موردنیاز کشور اشاره کرد و گفت: میزان روغن خوراکی موردنیاز کشور حدود یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار تن است که با کشت ۱۰۰ هزار تن کلزا می‌توان بخشی از آن را تأمین کرد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به خودکفایی در زمینه تولید گندم نیز گفت: میزان تولید گندم در کشور امسال ۱۴ میلیون تن و برنج نیز 3.3میلیون تن بود.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه امروز کشور در صحنه جنگ اقتصادی است گفت: امروز صحنه جنگ از نظامی به اقتصادی تغییر پیداکرده است.امروز جنگ اقتصادی با وسعت بیشتر و شتابی افزون‌تر در حال انجام است باید در این جنگ نیز آماده بود و مانند جنگ نظامی برای مقابله با دشمن طرح و نقشه داشت.

وی با بیان اینکه در جنگ نظامی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه و بسیج و نیروی انتظامی در خط مقدم دشمن قرار داشتند افزود: امروز نیز در جنگ اقتصادی سازمان‌ها و مؤسسات اقتصادی در خط مقدم اقتصادی هستند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مدیران بخش کشاورزی و کشاورزان امروز در خط مقدم جبهه و جنگ اقتصادی قرار دارند تصریح کرد: مدیران کشاورزی و کشاورزان باید با هوشیاری حملات دشمن را خنثی کنند.

تقوی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه دشمن گفت: تحریم‌های متعدد نیز در همین صحنه جنگ اقتصادی اتفاق افتاده تا مردم را به لحاظ اقتصادی و معیشتی دچار مشکل و نارضایتی کند.

وی با بیان اینکه دشمن در صحنه جنگ نظامی نتوانست کاری علیه انقلاب اسلامی ایران انجام دهد گفت: دشمن امروز به جنگ اقتصادی روی آورده و قصد دارد از این طریق به کشور ضربه بزند.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با طرح این سؤال که در جنگ اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی چه نقشی دارد گفت: وزارت جهاد کشاورزی وزارت معیشت است و مدیران جهاد کشاورزی در حوزه معیشت مردم تلاش می‌کنند که این امر بسیار مهم است.

تقوی با بیان اینکه در برخی صحنه‌ها اگر حتی کمبودی وجود داشته باشد می‌توان برای مدتی آن کمبود را تحمل کرد گفت: اقلام معیشتی حساس‌ترین اقلام در زندگی مردم است و از این‌رو وزارت جهاد کشاورزی در خط مقدم جنگ اقتصادی است.

وی درباره اصلاح قیمت بنزین نیز گفت: در این زمینه بی‌تدبیری انجام شد و جای انتقاد و گله در این زمینه وجود دارد. باید در این زمینه بررسی بیشتری انجام می‌گرفت و جلسات مختلف توجیهی برگزار می‌شد دشمن همواره برای کشور به دنبال توطئه است و در این مسئله بنزین و شلوغی‌ها نیز بر موج نارضایتی مردم سوار شد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بر ضرورت حرکت به سمت کشاورزی علمی تأکید کرد و گفت: اگر بخواهیم تغذیه جمعیت بیش از ۸۰ میلیون را تأمین کنیم حرکت به سمت کشاورزی علمی امری ضروری است و اجرای اصلاح نژاد دام، اصلاح بذور، اجرای سیستم‌های آبیاری و … باید در دستور کار باشد.

وی با بیان اینکه باید کشاورزی از سطح به عمق حرکت کند افزود: باید تلاش کرد از زمین کمتر،محصول بیشتری به دست آید.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به‌ضرورت حفظ منابع آب‌وخاک در کشور گفت: باید ارزش خاک و آب و همچنین منابع طبیعی به‌خوبی تبیین شود و به آن توجه شود.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی همچنین درباره استفاده از ظرفیت کشاورزی فرا سرزمینی نیز گفت: در برخی از کشورها مانند عراق، ارمنستان گرجستان که از لحاظ منابع آب‌وخاک و همچنین اقلیم شرایط مطلوبی دارند پیشنهادشده تا از این ظرفیت برای بخش کشاورزی استفاده شود.

آیت‌الله تقوی با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی باید تفکر تولیدی داشته باشد نه تفکر وارداتی گفت: با تولید می‌توان خلأها را پر کرد.

وی همچنین بر ضرورت راه‌اندازی گردشگری کشاورزی نیز تأکید کرد و گفت: باید از این بخش بهره لازم را گرفت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید