امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 431816 |
تاریخ انتشار : 31 فروردین 1400 - 10:53 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر افت ارزش دلار و انتظارات برای کاهش سطح ذخایر نفت آمریکا، افزایش یافت. به گزارش صلح خبر، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئن ۵۴ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۶۷ دلار و ۵۹ سنت در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر افت ارزش دلار و انتظارات برای کاهش سطح ذخایر نفت آمریکا، افزایش یافت.

به گزارش صلح خبر، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئن ۵۴ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۶۷ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه مه که روز سه شنبه منقضی می شود، با ۵۳ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش، به ۶۳ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. بهای قرارداد ژوئن با ۵۰ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش، به ۶۳ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص شب گذشته با ۰.۴ درصد افزایش بسته شده بودند.

نفت به دلار قیمت گذاری می شود و کاهش ارزش دلار، خرید با استفاده از ارزهای دیگر را ارزانتر می کند.

تحلیلگران موسسه ING Economics در یادداشتی نوشتند: به رغم نگرانیهایی که در خصوص تقاضا برای نفت در بعضی از مناطق وجود دارد، ضعف دلار آمریکا همچنان از بهای کالاها حمایت می کند.

شاخص دلار در معاملات روز سه شنبه به پایینترین حد هفت هفته اخیر در برابر ارزهای رقیب نزول کرد.

عامل دیگری که از قیمتها پشتیبانی کرد، انتظارات برای کاهش سطح ذخایر نفت و سوختهای تقطیری در هفته گذشته بود. اما تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کردند ذخایر بنزین طی هفته گذشته افزایش پیدا کرده است. یافته های این نظرسنجی در آستانه انتشار گزارش موسسه امریکن پترولیوم در روز سه شنبه و اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز چهارشنبه منتشر شد.

در این بین، شرکت ملی نفت لیبی روز دوشنبه برای صادرات از یکی از بنادر نفتی وضعیت اضطراری اعلام کرد و هشدار داد به دلیل اختلاف بودجه با بانک مرکزی، این تمهید را ممکن است به سایر تاسیساتش توسعه دهد. این اختلال ممکن است تولید نفت لیبی را به میزان ۲۸۰ هزار بشکه در روز کاهش دهد و باعث شود تولید این کشور برای نخستین بار از اکتبر سال گذشته، به پایین یک میلیون بشکه در روز سقوط کند.

طبق آمار سازمان JODI، صادرات نفت عربستان سعودی در فوریه به ۵.۶۲۵ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۶.۵۸۲ میلیون بشکه در روز در ژانویه کاهش یافت که پایینترین میزان در هشت ماه اخیر بود. صادرات نفت عربستان سعودی در ژانویه برای هفتمین ماه متوالی رشد کرده و به بالاترین میزان از آوریل سال ۲۰۲۰ تا آن زمان صعود کرده بود. تولید نفت این کشور در فوریه به ۸.۱۴۷ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۹.۱۰۳ میلیون بشکه در روز در ژانویه نزول کرد.

عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده عضو اوپک است، تولیدش را به طور یکجانبه به میزان یک میلیون بشکه در روز در ماههای فوریه، مارس و آوریل کاهش داد تا از پیمان محدودیت عرضه اوپک پلاس همزمان با شیوع گونه های جدید ویروس کرونا و ضعیف شدن تقاضا حمایت کند.

بر اساس گزارش رویترز، افزایش آمار ابتلا به کووید ۱۹ در هند که سومین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، به خوش بینی درباره احیای مستمر تقاضای جهانی برای سوخت لطمه زده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید