امروز: سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 29 شوال 1445 | 2024-05-07
کد خبر: 385973 |
تاریخ انتشار : 14 شهریور 1399 - 20:37 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر فوت‌وفن طبخ قلیه‌ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب ایرنا زندگی: چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کرده‌اید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمی‌رسد و بیخیالش شده‌اید؟ چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

فوت‌وفن طبخ قلیه‌ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب

ایرنا زندگی: چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کرده‌اید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمی‌رسد و بیخیالش شده‌اید؟

چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کرده‌اید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمی‌رسد و بیخیالش شده‌اید؟ کافی است تصوراتتان را دور بریزید و دست به کار شوید. قلیه ماهی یک غذای جنوبی است که قطعا با یک بار امتحان کردنش طوری طرفدارش می‌شوید که دیگر نمی‌توانید از آن بگذرید؛ اگر طبخ آن را خوب بلد باشید.

مواد لازم:

  • سیر: ۶ عدد
  • سبزی پلو: ۳۰۰ گرم
  • شنبلیله: ۵۰ گرم
  • فیله مـاهی: ۴ تکـه
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • تمبر هنـدی: ۲۰۰ گرم
  • روغن مـایع: بـه انـدازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبـه: بـه انـدازه کافی

فوت و فن طبخ قلیه ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب

فوت و فن طبخ قلیه ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای قلیه ماهی می‌توانید از ماهی شیر، شوریده و سنگسر استفاده کنید. ماهی‌هایی که فیله هستند و تیغ کمتری دارند.

۲. بعد از تکه‌کردن ماهی‌ها آن‌ها را با فلفل، زردچوبه، نمک، کمی روغن زیتون و زعفران مزه‌دار کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.

۳. سبزی پلو و شنبلیله را نیز خرد کنید.

۴. سیر و پیاز را هم پس از خردکردن سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید. سپس سبزی‌ها را هم به آن اضافه کنید.

۵. بعد از اینکه کامل تفت دادید، نصف لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی‌ها خوب پخته شود.

۶. در همین میان ماهی‌ها را در ظرف جدایی سرخ کنید.

۷. سپس به مخلوط سبزی تمبرهندی را که با آب رقیق کرده‌اید اضافه کنید.

۸. در نهایت ماهی‌های سرخ‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خرد ماهی‌ها رفته و خوب جا بیفتد.

۹. این غذا را با برنج سفید سرو می‌کنند.

فوت و فن طبخ قلیه ماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب

فوت و فن‌ها:

۱. در روش سنتی و اصیل طبخ قلیه مـاهی، مـاهی را سرخ نمی‌کننـد و بـه صورت خام در خورش می‌انـدازنـد. اگر تمـایل داریـد می‌توانیـد کمی مـاهی را سرخ کنیـد امـا مراقب باشیـد گوشت مـاهی خشک نشود و نرم و آبدار باقی بمـانـد.

۲. در روش سنتی و اصلی پخت قلیه مـاهی مجلسی، سبزی قلیه را بـه همراه سیر و پیاز در یک هـاون بزرگ حسابی می‌کوبنـد و له می‌کننـد و سپس آن‌هـا را با هم تفت می‌دهنـد.

۳. می‌توانیـد بعد از درسـت شـدن قلیه مـاهی و پایان زمـان پخت خورش، بـه مدت ده دقیقه شعله گاز را بسیار ملایم کنیـد تـا خورش‌تـان حسابی روغن بینـدازد.

۴. سبزی قلیه ماهی مجلسی باید آنقدر ریز شود که سبزی حالت خمیری پیـدا کنـد. برای این‌کـه سبزی قلیه مـاهی حسابی ریز و خرد شود می‌توانیـد آن را بـه همراه پیاز در غذاساز بریزیـد و با هم میکس کنیـد تـا سبزی بـه ریزترین حالت ممکن خرد شود و حالت خمیری پیـدا کنـد و پیاز هم در خورش مشخص نباشـد.

۵. در صورت تمـایل می‌توانیـد یک قاشق غذاخوری رب‌گوجه فرنگی را با روغن تفت دهیـد و در اواسط پخت قلیه بـه آن اضافه کنیـد تـا خوشرنگ شود.

۶. از هر نوع مـاهی کـه طعم آن را می‌پسنـدیـد می‌توانیـد برای تهیه این خورش اسـتفاده کنیـد. نکته مهم این اسـت کـه مـاهی مورد اسـتفاده شمـا گوشتی باشـد.

۷. می‌توانیـد بـه جای مـاهی از میگو برای تهیه قلیه بـه همین سبک اسـتفاده کنیـد، در این صورت خورش قلیه میگو خواهیـد داشت.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید