امروز: شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 4 ذو القعدة 1445 | 2024-05-11
کد خبر: 294232 |
تاریخ انتشار : 25 تیر 1398 - 4:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل طرح فرانسوی‌ها مبنی بر توقف مقابل توقف طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند. حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با صلح خبر، در تحلیلی از رفتارهای اخیر […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل طرح فرانسوی‌ها مبنی بر توقف مقابل توقف طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.

حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با صلح خبر، در تحلیلی از رفتارهای اخیر مقامات آمریکایی نسبت به ایران و پیشنهاد رئیس جمهور فرانسه، اظهار کرد: گام بعدی آمریکا یک نوع ارتباطی بین آخرین توئیت ترامپ و موضع ماکرون دارند. بعد از آنکه فرانسوی‌ها طرح توقف در مقابل توقف را مطرح کردند بلافاصله آقای ترامپ گفت که می‌خواهیم تحریم‌های تازه را شکل دهیم. این یعنی آمریکا به طور تلویحی موافق این طرح است. چون دیگر تحریمی نمانده که آمریکایی‌ها انجام دهند و همه تحریم‌ها را پیاده کردند.

به گفته وی، آمریکایی‌ها بخش اعظم بندهای پانزده‌گانه ذیل ماده ۴۲ فصل هفت را قبلاً اجرا کردند. لذا اکنون برخی اروپایی‌ها موضوع توقف مقابل توقف را در ادامه برجام مطرح می‌کنند که در آن نوعی همراهی توسط آمریکا وجود دارد. لازم است که جمهوری اسلامی ایران هم طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.

فلاحت پیشه توضیح داد: بارها گفته‌ام یکی از دلایلی که قفل دیپلماسی از طرف ایران باز نمی‌شود این است که فقط یک طرح را نفی یا انکار می‌کنیم. حال اینکه در دنیای دیپلماسی اگر کشوری پیشنهادی را رد کند باید در مقابل آن پیشنهاد سازنده‌تری بدهد. ما این کار را نمی‌کنیم. به همین دلیل لازم است در مقابل توقف به توقف طرح بازگشت به بازگشت را مطرح کنیم. البته که جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را اعلام کرده و گفته که اگر طرف مقابل به اجرای تعهدات باز گردد ما هم آمادگی بازگشت به تعهدات‌مان را داریم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در تحلیلی از رفتارهای انگلیسی‌ها در شرایط اخیر گفت: اولویت اصلی انگلیسی‌ها تعیین تکلیف سرنوشت برگزیت است که تمام سیاست خارجی‌اش از جمله ایران را در این قالب می‌بیند. در این بین یک سری مقتضیات سنتی بین ایران و انگلیس وجود دارد که در برهه فعلی هم در این راستا به آن عمل می‌شود. به همین دلیل می‌توان سیاست کج دار و مریز انگلیسی‌ها را در این قالب گنجاند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید