امروز: پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 24 شوال 1445 | 2024-05-02
کد خبر: 208095 |
تاریخ انتشار : 06 آذر 1396 - 10:24 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یکی از کاربران در فضای مجازی ادعا کرده که توانسته است با تقلید صدا، دستیار صوتی و اسپیکرهای هوشمند گوگل و آمازون را فریب دهد. به گزارش صلح خبر، به نقل از سایت سی نت، اسپیکرهای هوشمند گوگل هوم و الکسا و اکوی آمازون در عرصه گجت‌های هوشمند و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یکی از کاربران در فضای مجازی ادعا کرده که توانسته است با تقلید صدا، دستیار صوتی و اسپیکرهای هوشمند گوگل و آمازون را فریب دهد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از سایت سی نت، اسپیکرهای هوشمند گوگل هوم و الکسا و اکوی آمازون در عرصه گجت‌های هوشمند و خانگی پیشتاز و پیشگام شده‌اند و کاربران بسیاری نیز  از این اسپیکرهای هوشمند خانگی استقبال کرده‌اند.

این اسپیکرهای هوشمند به کاربران این امکان را می‌دهند تا اطلاعات بسیاری همچون وضعیت آب و هوا، تماس گرفتن با مخاطبین، جدیدترین اخبار روز جهان، تایمر ، ارسال پیام و زنگ هشدار را تنها به وسیله یک دستور صوتی بدست آورده و یا در صورتی که مشغول به انجام کار دیگری هستند، کارهای مورد نظر دیگر خود را انجام دهند.

اما یکی از کاربران به نام کریس در فضای مجازی مدعی شده است که توانسته است با تقلید صدا و شبیه سازی صدای خود به صدای دوستش، این اسپیکرهای هوشمند و دستیارهای صوتی را فریب دهد. البته لازم به ذکر است که وی به منظور هک اطلاعات و نقض حریم شخصی دوستش این کار نکرده است بلکه با اجازه و همکاری او، تنها قصد داشته که احتمال نفوذ به حریم و اطلاعات شخصی از طریق اسپیکرهای هوشمند را بسنجد.

این کاربر پس از آنکه توانسته با تقلید صدای دوست خود، اسپیکرهای صوتی گوگل و آمازون را فریب دهد، به اطلاعات شخصی  دوستش دسترسی پیدا کرده و حتی توانسته به وسیله اطلاعات کارت اعتباری ثبت شده در حافظه آن، پرداخت اینترنتی انجام دهد.

البته در این در حالیست که شرکت گوگل پیشتر از احتمال چنین اتفاقی سخن گفته بود همانطور که کارا استاکتون – یکی از متخصصان تیم طراحی دستیار صوتی گوگل –  در تشریح این موضوع به کاربران هشدار داده و عنوان کرده بود:” ممکن است صدای یکی از مهمانان خانه شما بسیار شبیه به صدای شما باشد و دستیار صوتی به آن پاسخ مثبت دهد، همچنین ممکن است که صدای خود شما در دفعات مختلف باهم متفاوت باشد و نتواند صدای شما را تشخیص دهد”.

وی در ادامه افزود:” هر چند که این اتفاق بسیار به ندرت ممکن است پیش بیاید، اما کاربران باید مراقب باشند و از اطلاعات حساس خود حفاظت کنند. ما به طور قطع در تلاش هستیم تا امنیت این محصول را بهبود بخشیم”.

 انتهای پیام 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید