امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 338434 |
تاریخ انتشار : 09 بهمن 1398 - 4:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر؛ پیش غذای متفاوت ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت: نان سیر، بر خلاف اسمش، خیلی هم بو و طعم سیر نمی دهد، مقدار آن به قدری است که تنها حسش کنید و احساس خوبی به شما دست دهد. در این مطلب […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر؛ پیش غذای متفاوت

ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت: نان سیر، بر خلاف اسمش، خیلی هم بو و طعم سیر نمی دهد، مقدار آن به قدری است که تنها حسش کنید و احساس خوبی به شما دست دهد. در این مطلب طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

  • ریحان (خرد کرده) یک سوم پیمانه
  • جعفری (خرد کرده) یک سوم پیمانه
  • سیر (له کرده) سیر 1 حبه
  • کره 1 قاشق سوپخوری
  • روغن (زیتون) یک دوم قاشق سوپخوری
  • آب (ولرم) 325 میلی لیتر (حدود یک و یک سوم پیمانه)
  • بهبود دهنده یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر یک دوم قاشق سوپخوری
  • نمک یک دوم قاشق سوپخوری
  • آرد 500 گرم
  • مایه خمیر (پودر) یک دوم قاشق سوپخوری
  • پنیر (گودای رنده کرده) 200 گرم

 
طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر 
 

طرز تهیه:
 
1. آرد، مایه‌خمیر، نمک، شکر و بهبود دهنده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
 
2. آن‌گاه نیمی از آب را به این مواد بیفزائید و مخلوط نمائید.سپس باقیمانده آب را کم‌کم افزوده و هم بزنید. تا خمیر مناسبی حاصل شود.
 
3.حالا خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آرد پاشیده قرار دهید.
 
4. اکنون روغن زیتون را به خمیر بیفزائید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
 
5. پس از آن، خمیر را در کاسه مناسبی بگذارید،رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک تا یک و نیم ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
 
6.حالا خمیر را دو قسمت کنید هر قسمت را به اندازه 25-50 سانتیمتر باز کنید.
 
7. آن‌گاه روی خمیر کره بمالید و مخلوط سیر، سبزی معطر و پنیر بپاشید.سپس خمیر را از درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و آن‌ها را روی یکدیگر قرار دهید.سپس آن را از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چربکرده،بچینید.
 
8. اکنون روی قالب را بپوشانید و 30 دقیقه،کنار بگذارید.آن‌گاه نان را به مدت تقریبی 55 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
 
9. اینک نان را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب جدا کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید