امروز: جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 10 ذو القعدة 1445 | 2024-05-17
کد خبر: 340259 |
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1398 - 16:04 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه قیمه بوشهری، یک قیمه متفاوت و لذیذ مجله ایران بانو – پگاه حیدری: قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه قیمه بوشهری، یک قیمه متفاوت و لذیذ

مجله ایران بانو – پگاه حیدری: قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف می‌شود.

مواد لازم:

  • 350 گرم گوشت خورشتی
  • 170 گرم لپه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک عدد سیب زمینی متوسط و چهارقاچ شده
  • یک قاشق چایخوری پودر زیره
  • یک سوم قاشق چایخوری دارچین
  • زردچوبه به میزان لازم
  • گرد لیمو عمانی به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری

قیمه بوشهری

نکته:ریختن زعفران و گلاب اختیاری است.

طرز تهیه:

  1. اول از همه پیاز را ریز خرد کنید و بعد سرخش کنید تا طلایی شود
  2. زردچوبه و کمی گرد لیمو عمانی و دارچین را به پیاز اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید 
  3. گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
  4. به اندازه 2 تا 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و در دیگ را ببندید و اجازه دهید تا گوشت و لپه نیم پز شود.
  5. سیب زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا همه مواد با هم کاملاً بپزد.
  6. نمک خورش را اندازه کنید.
  7. روی یک کاسه بزرگ، آبکش بگذارید و خورش را توی آبکش بریزید به صورتی که آب از گوشت و لپه و سیب زمینی جدا شود.
  8. مواد توی آبکش را دوباره درون دیگ برگردانید و با گوشتکوب حسابی بکوبید تا کاملاً له شود. (این مرحله خیلی مهم است چون دلیل کش آمدن قیمه خوب کوبیدن مواد با گوشتکوب است).
  9. بعد آب گوشت را به مواد له شده اضافه کنید و دیگ را دوباره روی حرارت کم بگذارید.
  10. در یک ماهیتابه پیاز داغ درست کنید و رب را با پیاز سرخ کنید
  11. آن پودر لیمو عمانی و پودر زیره بزنید
  12. تمام این مواد را به قیمه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد.
  13. در این فاصله مدام هم بزنید تا هم قیمه ته نگیرد و هم گوشت کش بیاید.
  14. گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید

قیمه آماده شده را به همراه شکر پلو زعفرانی یا پلوی ساده نوش جان کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید