امروز: پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 9 ذو القعدة 1445 | 2024-05-16
کد خبر: 244253 |
تاریخ انتشار : 24 آبان 1397 - 5:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورشت قیمه با سویا صلح خبر: اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که توانایی مالی خریدن گوشت و خوردن آن را ندارید پس با ما همراه باشید . خورشت قیمه با سویا جزو قیمه جات می باشند . ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه خورشت قیمه با سویا

صلح خبر: اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که توانایی مالی خریدن گوشت و خوردن آن را ندارید پس با ما همراه باشید . خورشت قیمه با سویا جزو قیمه جات می باشند .

ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه بدون گوشت و قیمه با گوشت که خود قیمه با گوشت به انواع مختلف تقسیم می شود : قیمه با مرغ – قیمه با گوشت گوسفند – قیمه با گوشت گوساله و …

ما در این پست می خواهیم قیمه بدون گوشت خورشت قیمه با سویا را به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم . سویا کم از گوشت قرمز ندارد و تقریبا همان کاری را که گوشت قرمز برای بدن ما می کند را انجام می دهد.

در ادامه به مواد مورد نیاز برای خورشت قیمه با سویا و نکات مهم و فواید آن را برای شما بازگو خواهیم کرد.

مواد لازم ( برای چهار نفر )

  • سویا به مقدار 200 گرم
  • لپه به مقدار 150 گرم
  • لیمو خشک شده به تعداد چهار عدد
  • سیب زمینی به تعداد دو عدد
  • رب گوجه فرنگی به میزان دو قاشق غذاخوری
  • پیاز به تعداد یک عدد
  • روغن به میزان دو قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان دلخواه
  • فلفل به میزان دلخواه
  • سایر ادویه جات به میزان دلخواه

خورشت قیمه با سویا

دستور پخت:

1. ابتدا پیاز ها را به طور کامل خرد میکنیم و سپس آن ها را در روغن تفت داده و سویا را که قبل از آن سه بار شسته ایم به آن اضافه میکنیم.

2. پس از آنکه مخلوط پیاز و سویا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا روب و سپس سایر ادویه جات و نمک و فلفلل را به آن اضافه میکنیم.

3. پس از چند دقیقه که مخلوط این مواد خوب تفت داده شدند آن ها را درون قابلمه ای میریزیم و سپس دو لیوان آب به آن ها اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد درون قابلمه بجوشند.

4. هنگامی که آب درون قابلمه به یک سوم مقدار اولیه رسید لپه ای را که به طول جداگانه پخته ایم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه میکنیم و شعله گاز را کم میکنیم تا به آرامی بجوشد.

5. سیب زمینی هایی که از قبل خلال کرده ایم را در تابه سرخ میکنیم و لیمو خشک هایی که از قبل خیس کرده ایم به همراه نصف استکان آبلیمو به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم.

6. پس از آن که خورشت جا افتاد میتوانیم به میزان دلخواه ترشی به خورشت اضافه کنیم و چهار دقیقه الی پنج دقیقه صبر کنیم تا مخلوط مواد بجوشند.

7. هنگامی که آب خورشت خشک شد (البته کمی آب باقی مانده باشند) سیب زمینی های سرخ شده را روی خورشت میریزیم. اضافه کردن سیب زمینی ها بعد از کشیدن غذا در ظرف صورت میگیرد.

8. همچنین میتوانید برای تزئین غذا سیب زمینی ها را به صورت متوازی الاضلاعی خرد کنیم و روی خورشت قرار دهیم

نکته:

بهتر است این غذا بدون ادویه جات پخته شود زیرا ادویه جات طعم جالبی به سویا نمی دهند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید