امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 370434 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1399 - 19:13 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ترایفل میوه‌ای؛ دسری جذاب در زمان کوتاه ایرنا زندگی: دسر‌ها همیشه بخش جذاب وعده‌های غذایی هستند؛ به شرط آنکه وقت زیادی نگیرند و در کمترین زمان ممکن درست شوند. ترایفل میوه‌ای یکی از این دسرهاست که برای ترکیه است و طعم بی‌نظیری دارد. مواد لازم: پودر کاستارد: […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه ترایفل میوه‌ای؛ دسری جذاب در زمان کوتاه

ایرنا زندگی: دسر‌ها همیشه بخش جذاب وعده‌های غذایی هستند؛ به شرط آنکه وقت زیادی نگیرند و در کمترین زمان ممکن درست شوند. ترایفل میوه‌ای یکی از این دسرهاست که برای ترکیه است و طعم بی‌نظیری دارد.

طرز تهیه ترایفل میوه‌ای؛ دسری جذاب در زمان کوتاه

مواد لازم:

  • پودر کاستارد: دو قاشق سوپخوری
  • شیر: دو پیمانه
  • شکر: دو قاشق سوپخوری
  • خامه فرم گرفته: مقداری
  • کیک اسفنجی: ۲۰۰ گرم
  • کمپوت میوه: به دلخواه
  • اسمارتیز رنگی (در صورت تمایل برای تزیین): به دلخواه

طرز تهیه ترایفل میوه‌ای؛ دسری جذاب در زمان کوتاه

طرز تهیه ترایفل میوه‌ای؛ دسری جذاب در زمان کوتاه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. لیوان یا هر ظرف موردنظر را که می‌خواهید دسر را در آن سرو کنید آماده کرده و کیک اسفنجی را به اندازه آن ظرف یا لیوان ببرید و در ظرف بگذارید.

۲. حالا روی کیک را کمی آب کمپوت بریزید در حدی که کیک کمی مرطوب شود. میوه‌های کمپوت را روی سطح کیک به عنوان لایه دوم دسر بچینید. البته بهتر است میوه‌ها را طوری بچینید که از کناره ظرف دیده شوند.

۳. در یک قابلمه کوچک یا شیرجوش شکر و پودر کاستارد را ریخته و شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. این مخلوط را روی حرارت قرار دهید و دائم هم بزنید تا غلظت آن در حد فرنی شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد.

۴. لایه سوم دسر، کرم کاستارد آماده و از حرارت افتاده است، حالا آن را روی کمپوت میوه‌ها ریخته و با پشت قاشق سطح آن را یکدست کنید.

۵. در انتها روی دسر ترایفل را می‌توانید با خامه فرم‌گرفته و زده شده، پر کنید و با چندین اسمارتیز رنگی و مقداری میوه تازه یا کمپوت تزئین کنید.

فوت و فن‌ها:

  • با استفاده از کیک‌های در یخچال مانده هم می‌توان این دسر را درست کرد. حتما لازم نیست برای این دسر کیک جدید و تازه درست کنید.
  • اگر خامه فرم‌گرفته نداشتید از اسپری‌های خامه که در لوازم قنادی‌فروشی‌ها و سوپرمارکت‌ها موجودند، استفاده کنید.
  • اگر ظرف دسرتان بزرگ است یا ارتفاعش زیاد است می‌توانید تعداد لایه‌ها را بیشتر کنید. مثلا روی لایه کاستارد دوباره میوه چیده و یک لایه دیگر کیک اسفنجی قرار دهید و به همین ترتیب ادامه دهید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید