امروز: شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 ذو القعدة 1445 | 2024-05-11
کد خبر: 222002 |
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1396 - 10:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید.
مواد لازم: 
  •     آب گوشت 1 لیتر
  •     پیاز 1 عدد
  •     تره 250 گرم
  •     جعفری 250 گرم
  •     اسفناج 100 گرم
  •     شنبلیله 100 گرم
  •     گشنیز 100 گرم
  •     برنج 100 گرم
  •     لپه 100 گرم
  •     رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  •     رب انار 1 پیمانه
  •     اب انار 2 پیمانه
  •     گندم کوبیده 100 گرم
  •     آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
  •     گوشت چرخ شده 300 گرم
  •     زعفران آب زده 2 قاشق غذاخوری
  •     پیاز 1 عدد کوچک
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     نمک وفلفل به میزان لازم
آش انار

طرز تهیه

  1.     لپه را از قبل خیسانده چند بار آب آن را عوض کرده کنار میگذاریم. پیاز را خرد کرده در روغن تفت داده لپه را به آن اضافه کرده نمک ، فلفل و زرد چوبه را به آن میفزاییم ، مقداری آب ریخته میگذاریم تا لپه خوب بپزد.
  2.     گوشت چرخ کرده را با سایر مواد کوفته ریزه مخلوط کرده خوب ورز داده در ظرفی در دار کمی آب و کمی روغن ریخته گوشت را به صورت قلقلی های کوچک کمی کوچکتر از یک گردو در می آوریم و در روغن و آب قرار میدهیم تا بپزد.
  3.      برنج را در آب جوش ریخته حرارت دهید تا نرم شود و آب کش کرده و به همراه سبزی آش و رب انار ، آب انار و رب گوجه را به لپه ها اضافه کرده آب گوشت را هم میفزاییم و برای لعاب بیشتر آش گندم نیم کوب را نیز میفزاییم و میگذاریم تا بپزد یک ساعت مانده به پایان پخت کوفته ریزه ها را هم اضافه کرده میچشیم و نمک و فلفل و ترشی آش را اندازه میکنیم.
نکات :

1 – اگر از سبزی خشک استفاده میکنید مقدار سبزی خشک یک پنجم مقدار تازه آنهاست. سبزی خشک را یک ساعت در آب جوش بخیسانید تا باز شود .

2 – این مقدار رب انار و آب انار برای انار نسبتا ترش است اگر مواد موجود شما شیرینند مقدار را اضافه کنید.اگر آب انار تازه در دسترس نیست مقدار رب انار را اضافه کنید.

3 – برای تزیین از نعنا داغ ، دانه انار ، زعفران میتوانید استفاده نمایید

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید