امروز: سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 29 شوال 1445 | 2024-05-07
کد خبر: 386374 |
تاریخ انتشار : 16 شهریور 1399 - 11:55 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها وب‌سایت غذالند: پلو کباب محلی از کباب‌های محلی استان گیلان است. این کباب یکی از غذا‌هایی است که در ایام عید زیاد استفاده می‌شود و جزء غذا‌های نوروزی به حساب می‌آید. کباب در گیلان انواع مختلفی دارد که اکثر آن‌ها نیاز دارد در فضای […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی کباب محلی گیلانی‌ها

وب‌سایت غذالند: پلو کباب محلی از کباب‌های محلی استان گیلان است. این کباب یکی از غذا‌هایی است که در ایام عید زیاد استفاده می‌شود و جزء غذا‌های نوروزی به حساب می‌آید. کباب در گیلان انواع مختلفی دارد که اکثر آن‌ها نیاز دارد در فضای باز تهیه شود و یا باید به مدت زیادی در موادی خوابانده شود تا طعم مورد نظر به دست آید. اما این کباب را بسیار ساده در منزل می‌توانید تهیه کنید.

طرز تهیه‌ی کباب محلی؛ غذای نوروزی گیلانی‌ها

نوع دیگری از کباب که می‌توان در خانه به راحتی تهیه کرد کباب برنجی می‌باشد. کباب‌ها معمولا به صورت‌های مختلف تهیه می‌شوند نوعی کباب است که با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود که به آن کباب کوبیده گفته می‌شود. نوع دیگری از این کباب‌ها به صورت گوشت‌های تکه‌ای به سیخ کشیده می‌شود که به آن چنجه می‌گویند. نوع دیگر معروف کباب، کباب برگ یا همان سلطانی می‌باشد که به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند.

این غذا در واقع یکی از محبوبت‌ترین غذا‌های مردم آسیا و بخصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها ازگوشت قرمز بره یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود. گوشت گوسفند یکی از پرکاربرد‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که ممکن است و در کباب نیز بسیار پر کاربرد است. گوشت گوسفند نیز دارای مقدار زیادی فسفر است.

درست مثل کلسیم، محتوای فسفر در گوشت گوسفند، بسیار مفید بوده و برای سلامتی، اللخصوص سالم سازی استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است. مقداره ۱٫۹۱ میلی گرم فسفر در هر ۱۰۰ گرم گوشت می‌تواند نیاز بدنتان به فسفر را تامین کند. گوشت‌های قرمز اللخصوص گوشت گوسفند حاوی سلنیوم هستند. سلنیوم موجود در گوشت گوسفند می‌تواند به تولید آنتی اکسیدان‌های مفید در بدن کمک کند. از انواع دیگر غذا‌های گیلانی می‌توان به: خورش کدو حلوایی، کوفته قلقلی با سس انار، خورش آلو مسما و اردک باسترما اشاره کرد.

مواد لازم

  • گوشت فیله یا راسته گوسفندی: ۶۰۰ گرم
  • برنج محلی: ۴ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی کباب محلی؛ غذای نوروزی گیلانی‌ها

طرز تهیه‌ی کباب محلی؛ غذای نوروزی گیلانی‌ها

مراحل پخت

۱. ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی برش می‌دهیم.

۲. آن را در پیاز رنده شده و فلفل به مدت ۵-۶ ساعت در پخچال می‌گذاریم.

۳. سپس آن را نمک زده و به سیخ می‌زنیم و روی شعله ملایم کباب می‌کنیم.

۴. برنج را نیز شسته با یک قاشق نمک در آب خیس می‌کنیم.

۵. پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا ۲ پیمانه آب به آن اضافه کرده با کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.

۶. سپس برنج را دم کرده و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

طرز تهیه‌ی کباب محلی؛ غذای نوروزی گیلانی‌ها

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید