امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 373772 |
تاریخ انتشار : 02 مرداد 1399 - 5:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه ایرنا زندگی: در مدت خانه نشینی، ناخواسته غذا‌ها برایمان تکراری شده است. چه می‌شود کرد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم جدیدی را در آشپزخانه با ما خلق کنید. ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

ایرنا زندگی: در مدت خانه نشینی، ناخواسته غذا‌ها برایمان تکراری شده است. چه می‌شود کرد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم جدیدی را در آشپزخانه با ما خلق کنید.

ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟ اگر همین مواد را به ایتالیایی‌ها بدهیم با اضافه کردن کمی ففل دلمه‌ای یا تغییر شکل ماکارونی بیش از ۵ نوع غذا تحویل می‌دهند. از آنجایی که ما فقط ماکارانی را مانند لوبیا پلو با مواد دم می‌گذاریم، ما در این مطلب به کمک آمده ایم که با کمی تغییر بتوانید ماکارانی را جذاب و خوشمزه‌تر نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • گوشت چرخ‌کرده یا سویا: ۳۰۰ گرم
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری پر
  • روغن سرخ کردنی
  • یک بسته ماکارانی فرمی (ساده و رشته‌ای ترجیحا نباشد)
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آن‌ها شیشه‌ای شود.

۲. سویا یا گوشت را به آن اضافه کنید و با شعله‌ی ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.

۳. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.

۴. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله‌ی ملایم بپزد.

۵. یک لیوان آب به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد.

۶. آب ماکارانی گذاشته و بعد از ۱۵ دقیقه آب‌کش کنید.

۷. بعد از آبکش کردن، سیب‌زمینی‌ها را ورقه ورقه‌ای کنید و کف قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را دم بگذارید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید. (شعله کم باشد)

۸. حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا مارانی‌ها تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا)

۹. حالا مواد در فابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد سپس سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید