امروز: پنجشنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 16 ذو القعدة 1445 | 2024-05-23
کد خبر: 274949 |
تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1398 - 17:43 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نماد زعفران که امروز جهانی شده باید بر روی سفال گناباد نقش ببندد تا به مرور تبدیل به نماد این شهرستان شود. به گزارش صلح خبر، محمد طهماسبی امروز در آئین رونمایی از ثبت جهانی نظام زراعت زعفران گناباد مبتنی بر قنات در روستای […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نماد زعفران که امروز جهانی شده باید بر روی سفال گناباد نقش ببندد تا به مرور تبدیل به نماد این شهرستان شود.

به گزارش صلح خبر، محمد طهماسبی امروز در آئین رونمایی از ثبت جهانی نظام زراعت زعفران گناباد مبتنی بر قنات در روستای سنو این شهرستان اظهار کرد: هر ۱۰۰۰ متر گلخانه ۲۵ میلیون تومان درآمدزایی دارد و اگر روی تغذیه خاک کار شود این میزان افزایش می‌یابد که فرصت‌های خوبی برای شهرستان‌هاست.

وی ادامه داد: ۵,۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات گلخانه‌ای، برش استانی برای گلخانه‌ها خواهد بود و سهم هر استان پرداخت خواهد شد که زمینه خوبی برای اشتغال ایجاد می‌کند.

در ادامه علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی نیز گفت: ثبت جهانی زراعت زعفران گناباد مبتنی بر قنات ثمره نگهداشت شما مردم از میراث نیاکانتان است.

وی افزود: روستای سنو باید در همه جای کشور در خاطره‌ها بماند پس باید کاری متفاوت انجام داد؛ به عنوان مثال یارانه خود را در اختیار دولت قرار دهید و ما هم معادل آن را در اختیار شما برای توانمندسازی روستا قرار می‌دهیم و مزایای آن به افراد روستا برمی‌گردد.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حفظ و نگهداری این برند به این است که از آن استفاده شود، آن هم تا زمانی که کسی در این روستا بیکار نباشد.

همچنین حمید بنایی، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین اظهار کرد: ایجاد و استقرار دبیرخانه دائمی نظام زراعت زعفران مبتنی بر قنات در روستای سنو از درخواست‌های مردم گناباد است.

وی افزود: ثبت جهانی به تنهایی کفایت نمی‌کند و بحث برند سازی نیز باید برای زعفران گناباد صورت گرفته و توسعه زنجیره‌ای باید صورت گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی اعلام نمود: توجه به بهره‌وری زعفران یکی از نکاتی است که دانشگاه‌های ما در آن باید ورود کنند تا دسترنج کشاورزان افزایش داشته باشد.
انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید