امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 432784 |
تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1400 - 10:16 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر وزیر دارایی عربستان سعودی اعلام کرد کشورش با جایگزین کردن گاز و منابع تجدیدپذیر به جای سوختهای مایع برای مصرف داخلی، در یک دهه آینده بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار صرفه جویی خواهد کرد. به گزارش صلح خبر، عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است در سالهای اخیر […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

وزیر دارایی عربستان سعودی اعلام کرد کشورش با جایگزین کردن گاز و منابع تجدیدپذیر به جای سوختهای مایع برای مصرف داخلی، در یک دهه آینده بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار صرفه جویی خواهد کرد.

به گزارش صلح خبر، عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است در سالهای اخیر برنامه اصلاحات بلندپروازانه ای را برای مدرنیزه کردن اقتصاد، اشتغالزایی و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی آغاز کرده است.

محمد الجدان، وزیر دارایی عربستان سعودی گفت: ابتکاری که در آستانه نهایی کردن آن هستیم، کنار گذاشتن مصرف سوختهای مایع است. این برنامه حدود ۸۰۰ میلیارد ریال (۲۱۳.۳۴ میلیارد دلار) صرفه جویی برای دولت در ۱۰ سال آینده به همراه خواهد داشت که می تواند برای سرمایه گذاری استفاده شود.

عربستان سعودی ماه جاری توافق خرید برق با چندین پروژه خورشیدی جدید را امضا کرد که بخشی از برنامه این کشور برای بهینه کردن سبد انرژی مورد استفاده برای تولید برق است.

وزیر دارایی عربستان سعودی گفت: به جای خرید سوخت از بازارهای بین المللی به قیمت ۶۰ دلار و سپس فروش آن به قیمت شش دلار به نیروگاههای سعودی یا استفاده از سهمیه مان در اوپک برای فروش به قیمت شش دلار، ما در حال جایگزین کردن دستکم معادل یک میلیون بشکه نفت، مصرف سوخت مایع در ۱۰ سال آینده و استفاده از گاز و منابع تجدیدپذیر هستیم.

این کشور که از قیمتهای پایین نفت و بحران ویروس کرونا در سال گذشته آسیب دید، اخیر برنامه ای را برای شتاب بخشیدن به سرمایه گذاری داخلی اعلام کرده است و غول نفتی آرامکوی سعودی و صندوق سرمایه گذاری دولتی ۴۰۰ میلیارد دلاری این کشور در راس این برنامه هزینه چند تریلیون دلاری قرار دارند.

بر اساس گزارش رویترز، برنامه افق ۲۰۳۰ طرح ولیعهد عربستان سعودی برای متنوع سازی اقتصاد این کشور و کاهش وابستگی به نفت خام و ایجاد صنایع جدید و پروژه های عظیم با مشارکت بخش خصوصی به منظور ایجاد میلیونها فرصت شغلی است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید