امروز: یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو القعدة 1445 | 2024-05-12
کد خبر: 311521 |
تاریخ انتشار : 06 مهر 1398 - 18:47 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک شرکت دانش‌بنیان که اولین و تنها تولیدکننده مکمل‌های غذایی تولید شده از میکروارگانیسم‌های مفید است، موفق شد برای اولین بار این محصولات را به چند کشور صادر کند. به گزارش صلح خبر، مریم تاج آبادی ابراهیمی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که فرایند استخراج و عمل‌آوری […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک شرکت دانش‌بنیان که اولین و تنها تولیدکننده مکمل‌های غذایی تولید شده از میکروارگانیسم‌های مفید است، موفق شد برای اولین بار این محصولات را به چند کشور صادر کند.

به گزارش صلح خبر، مریم تاج آبادی ابراهیمی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که فرایند استخراج و عمل‌آوری این میکروب‌های مفید از منابعی مانند میوه و لبنیات برای اولین بار بومی سازی شد، گفت: شرکت ما اولین واحد صنعتی تولیدکننده پروبیوتیک در کشور است که با هدف تولید میکروارگانیسم‌های کاربردی در صنایع غذایی و فرآورده‌های بیولوژیک تاسیس شد. این شرکت با ظرفیت سالیانه بالغ بر ۷۰۰۰ تن، انواع محصولات مانند استارترهای لبنی، پروبیوتیک‌های انسانی (غذایی و مکمل‌های دارویی)، انواع پروبیوتیک‌های دام، طیور و آبزیان، فرآورده‌های بیولوژیک و سایر محصولات میکروبی را تولید و به بازار عرضه می‌کند. مکمل‌های تولیدشده از میکروارگانیسم‌های تولید ده در شرکت کاربردهای متعددی از جمله درمان مشکلات گوارشی و کمک به تعدیل سیستم ایمنی بدن دارند.

وی افزود: ما اولین تولیدکننده پروبیوتیک‌های حوزه دام، طیور و آبزیان با مجوز سازمان دامپزشکی در منطقه هستیم. بسیاری از این محصولات در حال حاضر به عراق و دیگر کشورهای منطقه صادر می‌شود. همچنین موفق شدیم برای اولین بار جهت جلوگیری از بیماری آبزیان، از این میکروارگانیسم‌ها واکسن تولید کنیم. علاوه بر این توانستیم تنها تولیدکننده بایودیابت در کشور باشیم که به عنوان مکمل در درمان بیماران دیابتی موثر است. تقریباً تمام محصولات ما ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزان‌تر از محصولات وارداتی عرضه می‌شود و در کشور، تنها رقیب ما واردکننده‌ها هستند.

تاج آبادی افزود: در عرصه مکمل‌های پروبیوتیک دام و طیور و آبزیان قریب ۷۰ درصد بازار را در اختیار داریم و ۳۰ درصد بقیه در اختیار واردکنندگان قرار دارد. برای اولین بار موفق شدیم که محصولاتمان را به کشورهای مختلفی مانند عراق، آذربایجان و لبنان صادر کنیم. در آینده نیز قصد داریم شعاع صادراتی خود را توسعه بخشیم و کشورهای بیشتری را به مقاصد صادراتی شرکت اضافه کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: برای اینکه همواره پویایی در تولید را حفظ کنیم و ابتکار عمل را در دست داشته‌باشیم، شتاب‌دهنده لاکتوویژن را تاسیس کرده‌ایم  و در آن از صاحبان فکر  و ایده، متخصصین و مهندسان جوان زیست فناوری دعوت کرده‌ایم تا افکار و طرح‌های خود را با شرکت ما در میان بگذارند و در صورت وجود بستر مناسب این افکار و ایده‌ها را تجاری‌سازی خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید