امروز: یکشنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 شوال 1445 | 2024-04-28
کد خبر: 357380 |
تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1399 - 4:20 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا توضیحاتی در خصوص مصرف مکمل‌ها در روزهای کرونایی برای زنان باردار ارائه کرد و گفت: مصرف تمامی مکمل‌ها باید با صلاحدید پزشک متخصص و بر اساس نیاز فرد صورت گیرد. دکتر آتوسا کریمی در گفت‌وگو با […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا توضیحاتی در خصوص مصرف مکمل‌ها در روزهای کرونایی برای زنان باردار ارائه کرد و گفت: مصرف تمامی مکمل‌ها باید با صلاحدید پزشک متخصص و بر اساس نیاز فرد صورت گیرد.

دکتر آتوسا کریمی در گفت‌وگو با صلح خبر، در خصوص مصرف مکمل‌ها در خانم‌های باردار در شرایط کرونایی، گفت: این که مصرف ویتامین‌ها می‌تواند درمان کننده یا پیشگیری کننده از بیماری کرونا باشد به اثبات نرسیده، اما مصرف دوز درست آن می‌تواند سبب حفظ سلامتی بدن بویژه در دوران بارداری شود. در این دوران ویتامین‌ها باید با دوز مجاز و با توجه به تشخیص و تجویز متخصص مصرف شود. به عنوان مثال خانمی که بارداری دوقلویی دارد ممکن است نیازمند مصرف میزان بیشتری از مکمل آهن نسبت به خانمی باشد که بارداری تک قلویی را تجربه می‌کند.

وی در خصوص میزان مجاز مصرف ویتامین D، اظهار کرد: میزان این ویتامین پیش از بارداری و یا در اوایل دوره بارداری اندازه‌گیری می‌شود و بر اساس سطح ویتامین D موجود در سرم خون فرد، دوز مجاز ویتامین D برای او تجویز می‌شود. همچنین در صورت تماس بخشی از پوست با نور آفتاب نیز می‌تواند تامین کننده ویتامین D باشد.

وی با بیان اینکه برخی ویتامین‌ها محلول در چربی و برخی محلول در آب هستند، تصریح کرد: ویتامین‌های B و C محلول در آب هستند و اگر بیش از مقدار مجاز در بدن وجود داشته باشد، میزان اضافی از طریق کلیه‌ها دفع می‌شود. ویتامین‌های محلول در چربی نیز شامل ویتامین‌ E، D و A هستند که اگر فردی بیش از دوز مورد نیازش استفاده کند در بدن باقی مانده و سبب مسمومیت و عوارض جدی خواهند شد که این موضوع شامل حال افراد غیر باردار نیز خواهد شد.

این جراح و فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری در خصوص مصرف اسید فولیک و میزان مصرف آن، ادامه داد: اسید فولیک نیز محلول در آب است و اضافی آن از بدن دفع می‌شود، ولی دلیلی ندارد که خانم‌های باردار این تصور را داشته باشند که اسید فولیک می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر باشد که بخواهند آن را بیش از نیاز استفاده کنند. 

وی درباره مصرف ویتامین C نیز اعلام نمود: برخی مقالات اشاره می‌کنند که این ویتامین می‌تواند در کنار داروهای دیگر کمک‌کننده به درمان کرونا باشد، اما نکته مهم آن است که مصرف آن نیز باید باصلاحدید پزشک انجام شود، زیرا اگر مصرف آن در خانم‌های باردار از حد مجاز فراتر رود می‌تواند خطرناک باشد. این نکته نیز نباید فراموش شود که ویتامین C در برخی مواد غذایی مانند مرکبات وجود دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید