امروز: دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو القعدة 1445 | 2024-05-13
کد خبر: 286659 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1398 - 12:53 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر براساس مطالعه اخیر یونیسف (صندوق کودکان ملل متحد)، سوئیس و انگلیس جزو کشورهایی هستند که پایین‌ترین امتیاز را در فهرست حمایت از خانواده در بین کشورهای اروپایی کسب کرده‌اند. به گزارش صلح خبر،‌ بنا بر مطالعه‌ای که یونیسف در ۴۱ کشور توسعه‌یافته انجام داده، جامعه سوئد در میان جوامع اروپایی از بهترین […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

براساس مطالعه اخیر یونیسف (صندوق کودکان ملل متحد)، سوئیس و انگلیس جزو کشورهایی هستند که پایین‌ترین امتیاز را در فهرست حمایت از خانواده در بین کشورهای اروپایی کسب کرده‌اند.

به گزارش صلح خبر،‌ بنا بر مطالعه‌ای که یونیسف در ۴۱ کشور توسعه‌یافته انجام داده، جامعه سوئد در میان جوامع اروپایی از بهترین ساختارها و شرایط برای حمایت از خانواده برخوردار است. 

در لیستی که یونیسف، نهاد اجتماعی سازمان ملل متحد در حمایت از کودکان، ارائه کرده است سوئد در مقام اول قرار گرفته و پس از آن کشورهای نروژ، ایسلند، استونی و پرتغال قرار دارند. آلمان نیز از نظر توجه به خانواده و موقعیت کودکان در مقام ششم قرار می‌گیرد.

همچنین در پایان این فهرست کشورهای سوئیس، یونان، قبرس، انگلیس و ایرلند جای گرفته‌اند.

هنریتا فور، مدیر اجرایی بنیاد یونیسف می‌گوید: ما به دولت‌هایی نیاز داریم که به والدین در ایجاد فضایی شایسته برای رشد و تربیت کودکان کمک کنند.

یونیسف طرفدار آن است که پدر و مادر حداقل برای شش ماه از هر فشار و تعهدی آزاد باشند تا خود را یکسره وقف نگهداری از کودک کنند. افزون بر این هر کودک باید از بدو تولد تا سن مدرسه از توجه کافی و پرستاری شایسته برخوردار باشد.

به گزارش دویچه‌وله، کارشناسان در این بررسی برای مقایسه وضعیت ۴۱ کشور ثروتمند جهان به آمارها و داده‌های سال ۲۰۱۶ مراجعه کرده‌اند.

آنها به زمان مرخصی با حقوق پدر و مادر پس از تولد بچه توجه داشته، در عین حال امکانات پرورش کودکان زیر سه سال و سپس کودکان سه تا شش سال را مورد توجه قرار داده‌اند.

در ساماندهی مدرنِ پرورش نوزاد، نقش پدر به گونه‌ای چشمگیر افزایش یافته است. بنا به بررسی یونیسف در مورد تنها یکی از شاخص‌های ارزیابی در فهرست فوق باید گفت که در سوئد ۳۵ هفته مرخصی تمام حقوق برای والدین در نظر گرفته می‌شود که حدود ۱۱ هفته آن به پدران تعلق می‌گیرد.

همچنین در این کشور حدود نیمی از کودکان زیر سه ساله به مهد کودک می‌روند. حدود ۹۷ درصد کودکان بین سه تا شش ساله می‌توانند جایی در کودکستان داشته باشند.

بنا به مطالعات در آلمان والدین از ۴۳ هفته مرخصی برخوردارند که تنها ۷ / ۵ هفته آن به پدر تعلق می‌گیرد. حدود یک سوم کودکان زیر سه ساله از مراقبت تمام‌وقت برخوردارند. حدود ۹۲ درصد بچه‌های ۳ تا ۶ ساله به کودکستان می‌روند.

طبق این گزارش استونی با ۸۵ هفته مرخصی با حقوق کامل به لحاظ حمایت از مادران در بالاترین رده است. پس از آن کشورهای مجارستان (با ۷۲ هفته) و بلغارستان (با ۶۱ هفته) قرار دارند.

براساس گزارش یورونیوز، در این فهرست همچنین تاکید شده که هیچ کشوری به تنهایی نتوانسته بالاترین رتبه را در تمام شاخص‌های مورد مطالعه از آنِ خود کند و این نشان می دهد که هنوز فضای زیادی برای بهبود شرایط حمایت از خانواده حتی در کشورهای موسوم به “خانواده دوست” نیز وجود دارد.

به علاوه در این جدول در بین کشورهای خارج از اروپا، ایالات متحده آمریکا تنها کشوری است که در سطح ملی حق مرخصی با حقوق برای زایمان و پرورش کودک را در قوانین سراسری تضمین نکرده است. در عین حال ژاپن بهترین رتبه را از نظر حق مرخصی زایمان برای والدین کسب کرده و برای پدران حدود ۳۰ هفته مرخصی در نظر می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید