امروز: جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو القعدة 1445 | 2024-05-10
کد خبر: 318571 |
تاریخ انتشار : 08 آبان 1398 - 2:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی خواستار ورود نهادهای نظارتی به اختلافات بین زنجیره تولید خودرو شد و تاکید کرد که این اختلافات نباید برای مصرف کننده نهایی مشکلی ایجاد کند. حمیده زرآبادی در گفت‌وگو با صلح خبر با اشاره به انتشار اخباری درباره حذف آپشن برخی از […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی خواستار ورود نهادهای نظارتی به اختلافات بین زنجیره تولید خودرو شد و تاکید کرد که این اختلافات نباید برای مصرف کننده نهایی مشکلی ایجاد کند.

حمیده زرآبادی در گفت‌وگو با صلح خبر با اشاره به انتشار اخباری درباره حذف آپشن برخی از خوردوها به دلیل اختلاف خودروسازان با قطعه سازان گفت: هزینه مشکلات بین زنجیره تولید خودرو اعم از قطعه ساز، بانک و وزارتخانه با تولید کننده را نباید مصرف کننده نهایی پرداخت کند و هر قدر هم این اختلافات وجود داشته باشد باید بین خودشان مدیریت شود تا مصرف کننده متحمل هزینه نشود.

وی یادآور شد: ما شاهد افزایش قیمت در حوزه خودرو بوده‌ایم و باید دید اگر آپشن‌هایی روی برخی خودروها بوده که حذف می‌شود چقدر روی قیمت خوردو تاثیر می‌گذارد و چه نهادی این قیمت‌گذاری را انجام می‌دهد. مثلا اگر کروز کنترل حذف شود شاید کسی به دلیل همین آپشن این خودرو را خریداری کرده و دیگر این خودرو با خودروهای معمولی تفاوتی ندارد. چطور این تفاوت قیمت محاسبه می‌شود و نظارت صورت می‌گیرد؟

زرآبادی با بیان این که فرآیند حذف برخی آپشن‌ها و تعیین قیمت خودرو شفاف نیست یادآور شد: این فرآیند اشتباهی است که به دلیل اختلاف قطعه ساز با خودروساز، مصرف کننده خودرویش را بدون یکی از آپشن‌ها دریافت کند. در واقع این کار گروکشی از مصرف کننده است؛ در حالی  که مصرف کننده نباید وارد این مجادلات شود. اگر هم این اتفاق می‌افتد باید بحث قیمت گذاری آن به صورت تخصصی انجام شود و البته فرآیند آن هم شفاف باشد تا مشخص شود حذف فلان قطعه چه تاثیری روی قیمت می‌گذارد.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس در پایان گفت: دستگاه‌های نظارتی باید به این موضوع ورود کنند و نگذارند اختلافات بین زنجیره تولید خودرو مشکلی را برای مصرف کننده ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید